Alles voor een wintersport met de auto ❄️ SkiDealz.nl

Ga veilig en voorbereid met eigen vervoer op wintersport. Vind hier alles wat je nodig hebt voor de auto. Goedkope winterbanden, sneeuwkettingen, skiboxen en dakkoffers.

Wat zijn de verkeersregels in het buitenland?

Wat zijn de verkeersregels in Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Italië en Tsjechië voor een wintersport met de auto! De meeste Nederlanders gaan met de auto op wintersport vakantie. Dit wordt veel als het meest praktische gezien voor een wintersport vakantie. Er is echter voldoende om rekening mee te houden. Zo zijn de verkeersregels in de Europese landen niet overal gelijk. Het is dan ook handig om te weten waar u rekening mee moet houden. Zo komt u veilig op uw wintersportbestemming en weer thuis.

Lees meer...

Waarom winterbanden kopen?

Ook al wordt het in Nederland misschien niet altijd erg koud, of kan je de dagen dat het vriest aan twee handen tellen (soms vier…), toch kan het ook bij ons handig zijn om op winterbanden te rijden. Daarnaast is Nederland klein, wat de kans groot maakt dat je ook eens de grens over rijd. Dus nog meer redenen waarom we eens moeten kijken naar de ditjes en datjes van winterbanden.

Lees meer...

Verplicht in de auto in het buitenland

Wat verplicht in de auto voor een wintersport naar Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Italië en Tsjechië? Naast verplichte materialen, is zelf redzaamheid en veiligheid van groot belang als u onderweg met pech komt te staan. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan: een reservewiel of foam-spuitbus, reserve olie, antivries en klein gereedschap (zoals schroevendraaier, tang, steeksleutels, tie-ribs, handschoenen en een doek). En misschien een warme deken, water, eten en wat kaarsjes (om de auto warm te houden) voor als u langere tijd op hulp moet wachten.

Lees meer...