Wintersport met kerst en oud en nieuw 2024

Wintersport kerstvakantie

Wintersport met kerst en oud en nieuw! Een witte kerst, wie wil dat nu niet? In de winter klinkt niets zo sfeervol als een echt koude witte kerst, met een knusse open haard en gezelligheid met familie en vrienden. Vier de kerstdagen en oud & nieuw tijdens je wintersport kerstvakantie en je bent verzekerd van een prachtige sfeervolle feestdagen. Vind hier jouw last minute wintersport kerstvakantie!

Goedkope wintersport kerstvakantie

Wintersport kerstvakantie aanbiedingen

De feestdagen aan het eind van het jaar zijn een populaire periode voor een wintersportvakantie. De sfeervol verlichte skidorpen geven een extra dimensie aan het kerstfeest, wat deze periode extra gezellig maakt. In de Alpen zijn natuurlijk vele leuke gezellige skidorpen te vinden in de skigebieden in Oostenrijk, Italië, Frankrijk, Zwitserland en natuurlijk Duitsland.

Voor de feestdagen zijn er mooie aanbiedingen voor een goedkope wintersportvakantie met skipas te vinden. De prijzen kunnen enigszins uiteen lopen, afhankelijk van wat je wensen zijn, is een goedkope wintersport kerstvakantie zeker mogelijk. De verschillende grote aanbieders en wintersport specialisten zoals Summittravel, sunweb, bizztravel en TUI hebben een ruim aanbod met vakantie aanbiedingen voor kerst en nieuwjaar.

Low budget kerstvakantie wintersport

In de grote populaire skidorpen liggen de prijzen vaak net even wat hoger dan in de kleinere skidorpen. Wil je met de feestdagen heerlijk met de familie op wintersport, dan zijn de kleinere skigebieden of de kleinere dorpen in de grote skigebieden, zeker het overwegen waard. De kleinere skidorpen zijn sfeervol maar minder druk en net even iets goedkoper. Zo krijg je veel wintersport en gezelligheid tijdens de kerstdagen voor in verhouding weinig geld.

Populaire skigebieden voor de kerstdagen

  • Les Trois Vallées
  • Zermatt
  • Serfaus-Fiss-Ladis
  • Arlberg
  • Saas Fee
  • Livigno
  • Sölden
  • Espace Killy