Goedkope skispullen en skimateriaal ❄️ SkiDealz.nl

Goedkope skispullen online kopen? Vind hier alles wat je nodig hebt voor je skivakantie. Goedkope skikleding, skibrillen, skihelmen, veiligheidsmateriaal, ski's, skistokken en snowboards.

Wanneer is een skihelm verplicht?

Is een skihelm verplicht in Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Zwitserland, Tsjechië, Andorra of Noorwegen? Los van het feit, dat het natuurlijk sowieso verstandig is een skihelm te dragen, zijn er ook genoeg regels die het dragen van een skihelm kunnen verplichten. Maar, wanneer of waar is het verplicht een skihelm te dragen? Doordat er in Europa geen algemene bepaling is, die het dragen van een skihelm verplicht, is dit per land en vaak per regio anders. Waar u ook naar toe gaat in uw wintersport vakantie, wij adviseren tijdens het wintersporten altijd een skihelm te dragen.

Lees meer...

Ski spullen huren of kopen

Ski’s, skischoenen, skistokken of snowboard kopen of toch liever huren? De voor- en nadelen voor eigen skispullen! U heeft goed skimateriaal nodig, of u het nu huurt of koopt. Wat is nu handig en voordelig qua ski-uitrusting, wanneer je vaak de piste afgaat of off-piste gaat? De keuze tussen kopen en huren, roept een aantal vragen op. Om de keuze voor u gemakkelijker te maken, hebben wij wat mogelijkheden voor u op een rijtje gezet.

Lees meer...

Ga fit en voorbereid op wintersport vakantie

Voor u op wintersport gaat, is het belangrijk uw vakantie goed voor te bereiden. U weet waar u naar toe gaat, u weet ook hoe u naar uw bestemming toe gaat en wat u mee wilt nemen op uw vakantie. Er zijn voldoende zaken om rekening mee te houden wanneer u op wintersport vakantie gaat.

Voor het aankomende wintersport seizoen is ook dit jaar een goede voorbereiding van belang. Maximaliseer jouw ski plezier met onze ski vakantie tips.

Lees meer...