Wintersportvakanties naar jouw wens ❄️ SkiDealz.nl

Een wintersport zoals jij hem wilt. Van skichalets voor grote groepen tot luxe appartementen voor jullie samen. Bekijk het aanbod all inclusive wintersport vakanties inclusief skipas naar de meest populaire bestemmingen. Ook hebben wij de beste wintersport reisbureau's en aanbiedingen voor elke t...

Wintersport inclusief skipas 2021

Wintersportvakantie boeken inclusief skipas? Bekijk het ruime aanbod skivakanties inclusief skipas, voor de mooiste wintersport bestemmingen. Voor elk skigebied heb je een skipas nodig. Deze kun je op locatie kopen. Ze zijn veelal verkrijgbaar per dag of per week. Op deze manier kun je van alle skiliften gebruik maken. Je kunt ook bij het boeken van je wintersport vakantie direct een skipas regelen voor je gehele verblijf. Bij Bizztravel, TUI Wintersport en Sunweb Winter zijn alle vakanties altijd inclusief skipas.

Lees meer...

All inclusive wintersport vakantie 2021

Bij een all inclusive vakantie denk je niet zo snel aan een wintersportvakantie. Toch is all inclusive er ook voor een compleet verzorgde skivakantie. Wie tijdens zijn wintersportvakantie wil genieten van extra comfort, kiest voor all inclusive wintersport. Dit is mogelijk in populaire wintersportlanden als Oostenrijk, Frankrijk, Italië en Zwitserland. Maar ook in vakantielanden die als goedkoop bekend staan, zoals Tsjechië. TUI, Sunweb, Skichalets.nl en Chalet.nl zijn bekende reisaanbieders van all inclusive wintersportvakanties.

Lees meer...

Last minute skichalets 2021

Goedkope ski chalet huren inclusief skipas 2021? Skichalets met openhaard, sauna en jacuzzi voor een romantische wintersport met je partner. Of op wintersport met een grote groep in chalets voor groepen tot wel 50 personen. Chalets direct aan de piste, met all inclusive concept en inclusief skipas. Bespaar op een wintersport en boek een skichalet voor een groep in Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Zwitserland, Duitsland, Andorra of Tsjechië!

Lees meer...

Wintersport met het vliegtuig 2021

Een skivakantie met het vliegtuig is de snelste manier om op uw winter bestemming aan te komen. Met de auto bent u al gauw een groot deel van de dag onderweg. Vliegt u naar uw bestemming, dan kunt u ’s ochtends vertrekken en aan het eind van de middag al op de piste staan. Dit is ideaal voor een weekendje weg. Bovendien is vliegen naar uw wintersportbestemming nu voordeliger dan ooit. U bent snel en goedkoop op de mooiste skipistes van Europa met een wintersport vliegreis.

Lees meer...

Goedkoop wintersport appartement 2021

Goedkope wintersport appartementen Europa! De voordelen van een ski appartement ten opzichte van een hotel is uiteraard dat u geheel vrij bent. U kunt zelf eten koken en heeft vaak veel meer ruimte en faciliteiten tot eigen beschikking. U heeft ook nog het voordeel dat er wel een gezamenlijke ruimte is en eventuele problemen opgelost kunnen worden door het management.

Lees meer...

Wintersport miniski - skiweekend 2021

Miniski vakantie! Wil je er even een paar dagen tussenuit en toch dat echte wintersport gevoel krijgen? Boek dan een skiweekend of een miniski vakantie van 3 tot 5 dagen. Bekijk snel het ruime aanbod van skiweekend en miniski vakanties van onze aanbieders, boek een mini skivakantie en geniet van een paar heerlijke dagen van het echte wintersport gevoel in jouw favoriete skigebied.

Lees meer...

Wintersport wandelen 2021

Wintersport wandelen. Het maken van een winterwandeling door de bergen is een heerlijke bezigheid tijdens je wintersportvakantie. In de Alpen, de Eifel, het Reuzengebergte en natuurlijk in Scandinavië kun je uitstekend wandelen door een beeldschone natuur met prachtige vergezichten. Reis op eigen gelegenheid of met een georganiseerde reis naar de mooiste wintersport gebieden waar je ontspannen kunt wandelen in de sneeuw.

Lees meer...