Goedkope wintersport Skicircus Saalbach Hinterglemm (last minute) 2023-2024

Hinterglemm MscxZt vVOQ unsplash

Goedkope wintersport Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn inclusief skipas 2023-2024.❄️ De beste (last minute) skivakanties voor Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn tegen de laagste prijs. ✓Last minute wintersport skicircus ✓Vroegboekkorting skivakantie skicircus ✓De goedkoopste (last minute) wintersport aanbiedingen voor jouw favoriete skigebied met wintersport webcam, sneeuwhoogte, weersverwachting en pistekaart.

Skivakantie aanbiedingen skicircus

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Aanbevolen reisaanbieders

Ski weer komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
20°C 3mm
3m/s 47% 38%
3 juni
18°C / 9°C
matige regen
4 juni
16°C / 11°C
matige regen
5 juni
15°C / 10°C
matige regen
6 juni
15°C / 10°C
lichte regen
7 juni
15°C / 9°C
matige regen
8 juni
20°C / 8°C
lichte regen
9 juni
17°C / 9°C
lichte regen
10 juni
20°C / 9°C
lichte regen
11 juni
20°C / 11°C
lichte regen
12 juni
20°C / 11°C
lichte regen
13 juni
22°C / 11°C
lichte regen
14 juni
13°C / 12°C
matige regen

Informatie skigebied en pistes

Skipistes Skicircus
skipiste kaart
blauwe pistes 140 km
rode pistes 110 km
zwarte pistes 20 km
langlauf loipes 0 km
wandelroutes 140 km
rodelbaan 4 km
Skigebied Skicircus
routebeschrijving
hoogte 1.003 m
skiliften 70
nl skiles
langlaufen
après-ski
kids

Skipas prijs skicircus 2023

De genoemde prijzen zijn een indicatie voor de (vanaf) prijzen van een losse skipas voor het skigebied. Deze skipas is geldig voor alle skiliften en pistes in skicircus. Wanneer je een wintersportvakantie skicircus inclusief skipas boekt, hoef je op de wintersportbestemming geen skipas meer te kopen.

Uitgestrekt skigebied in Oostenrijk

Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang bestaat uit een combinatie van ruim 200 km skipistes en skiroutes. Doordat het skigebied zich uitstrekt van Leogang tot Lengau, net naast Hinterglemm, is het mogelijk lange skitochten te maken. De pistes zijn voornamelijk blauwe en rode. U hoeft dus geen vergevorderde skiër te zijn om mooie lange skitochten te maken. Voor jonge gezinnen en beginners is dit skigebied ideaal als last minute wintersport bestemming.

Uitdagingen voor vergevorderde skiërs

Het aanbod aan zwarte pistes is in Saalbach Hinterglemm niet groot. Er is één piste van ongeveer 4 kilometer met een behoorlijk hoge moeilijkheidsgraad. Deze vormt een echte uitdaging voor de experts. Daarnaast zijn er nog een paar kortere zwarte pistes. Doordat meer dan 90 procent van de pistes blauwe of rode pistes zijn, vinden de vergevorderde skiërs verder geen grote uitdagingen in dit skigebied.

Goede voorzieningen voor Snowboarders

In het skigebied liggen 2 funparks voor de snowboarders. Boven Leogang ligt het Nitropark en bij Saalbach ligt het Nightpark. Wanneer u na een hele dag boarden nog niet moe bent, kunt u hier gewoon tot ver in de avond doorgaan met u tricks te tonen op de kickers, boxes en rails. Het nitropark bestaat uit houten objecten, waarvan de moeilijkheid varieert.

Wandelen en Langlaufen door Saalbach-Hinterglemm

Daar waar het gebied tal van wandelroutes kent, is het aanbod voor de langlaufer beperkt. Er liggen een aantal loipes klaar. Echter wanneer u met de bus naar het 15 minuten verder gelegen Zell am See reist, dan vindt u daar een groter en uitdagender langlauftraject. De wandelaars vinden voldoende uitdaging en mooie uitzichten in het prachtige berggebied. U kunt van uit het dal wandelen naar verschillende pieken, sommige boven de 1800 meter.

Webcam skigebied skicircus (skipistes)