Speciale actieprijs wintersport Berner Oberland ⛷️ 8 Dagen logies Central Wolter

Prijs (per persoon)€1376,-€1564,- -12%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opZaterdag 29 maart 2025
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Zwitserland »  Berner Oberland »  Grindelwald
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Samen op wintersport Zwitserland. 8 Dagen logies in Central Wolter, Grindelwald. Geen € 1564,- maar slechts € 1376,-  (per persoon). Speciale actieprijs wintersport Berner Oberland - Zwitserland met vertrek op zaterdag 29 maart 2025 ❄ Inclusief skipas ❄ Kindvriendelijk ❄ Verblijf in 3 sterren hotel ❄ Nu veilig boeken bij TUI!

8.7

Skiën 3* Zwitserland € 1376,- 【eigen vervoer】

8-daagse Autovakantie naar Central Wolter in Berner Oberland. Nederlandse eigenaar. Gemoedelijk hotel, onder Nederlandse leiding, in het centrum van Grindelwald. De familie Kaufmann heet je van harte welkom en biedt gastvrijheid en een uitstekende gastronomie. Gewoonweg een uitstekend hotel met een zeer goed restaurant. Wij hebben hier vele vaste gasten die zowel in de winter als zomer terugkomen.

Skiën 3* Zwitserland € 1376,- 【eigen vervoer】
Skiën 3* Zwitserland € 1376,- 【eigen vervoer】
Skiën 3* Zwitserland € 1376,- 【eigen vervoer】
Skiën 3* Zwitserland € 1376,- 【eigen vervoer】

skivakantie Zwitserland | last minute vakantie Zwitserland | vakantie Zwitserland

Vakantie highlights

  • Nederlandse eigenaar

Faciliteiten accommodatie

  • Restaurant
  • Bar
  • Huisdieren toegestaan

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 29 maart 2025. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2024-07-12. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!