Goedkope wintersport Verbier (last minute) 2023-2024

Verbier RdKtv4gvDJ8 unsplash

Last minute wintersport Verbier inclusief skipas 2023-2024.❄️ De beste (last minute) skivakanties voor Verbier tegen de laagste prijs. ✓Last minute wintersport verbier ✓Vroegboekkorting skivakantie verbier ✓De goedkoopste (last minute) wintersport aanbiedingen voor jouw favoriete skigebied met wintersport webcam, sneeuwhoogte, weersverwachting en pistekaart.

Skivakantie aanbiedingen verbier

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Aanbevolen reisaanbieders

Ski weer komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: sneeuw
-1°C 16mm
4m/s 96% 100%
3 december
-4°C / -15°C
zeer lichte bewolking
4 december
-2°C / -8°C
lichte sneeuw
5 december
0°C / -7°C
sneeuw
6 december
-3°C / -9°C
lichte sneeuw
7 december
2°C / -7°C
sneeuw
8 december
2°C / -1°C
regen en sneeuw
9 december
0°C / -2°C
sneeuw
10 december
3°C / -2°C
lichte sneeuw
11 december
4°C / 0°C
regen en sneeuw
12 december
0°C / -4°C
sneeuw
13 december
0°C / -4°C
sneeuw
14 december
0°C / -3°C
lichte sneeuw

Informatie skigebied en pistes

Skipistes Verbier
skipiste kaart
blauwe pistes 107 km
rode pistes 202 km
zwarte pistes 17 km
langlauf loipes (nb)
wandelroutes 12 km
rodelbaan 10 km
Skigebied Verbier
routebeschrijving
hoogte 1.500 m
skiliften 87
nl skiles
langlaufen
après-ski
kids

Skipas prijs verbier 2023

De genoemde prijzen zijn een indicatie voor de (vanaf) prijzen van een losse skipas voor het skigebied. Deze skipas is geldig voor alle skiliften en pistes in verbier. Wanneer je een wintersportvakantie verbier inclusief skipas boekt, hoef je op de wintersportbestemming geen skipas meer te kopen.

De complete wintersport ervaring in Verbier

Het skigebied Les Quatre Vallees is het thuis van Verbier. Ondanks dat dit het grootste dorp in het skigebied is, is het toch een authentiek skidorp, met een levendig nachtleven en een gezellige après-ski. In het skigebied zijn veel verschillende mogelijkheden, bij Verbier bevindt zich één van de funparken, met leuke obstakels om stunts op te doen, er zijn mogelijkheden voor toertochten op de pistes en off-piste. Daarnaast zijn er allerlei andere activiteiten mogelijk. Les Quatre Vallees is een zeer afwisselend en ditzelfde geldt ook voor Verbier.

Après-ski in Verbier

In het skigebied zijn diverse faciliteiten voor gezinnen met kinderen, kinderopvang, crèche, kindercarrousel, lopende band ligt en een kinderlift, Nederlandstalige skiles. Dit is op zich goed geregeld. Toch is Verbier voornamelijk gericht op volwassenen, ook het nachtleven is hier wat druk en daardoor verblijven gezinnen met kinderen, meer in andere dorpen in het skigebied. In en om het dorp zijn allerlei activiteiten mogelijk. Er worden ook regelmatig feesten en evenementen gepland. De populariteit en diverse luxe accommodaties maken van Verbier een prachtige wintersport bestemming, maar deze is enigszins aan de prijzige kant.