Goedkope wintersport Val d'Anniviers (last minute) 2024

Val d annivers 1751160 pixabay

Last minute wintersport Val d'Anniviers inclusief skipas 2024.❄️ De beste (last minute) skivakanties voor Val d'Anniviers tegen de laagste prijs. ✓Last minute wintersport val d anniviers ✓Vroegboekkorting skivakantie val d anniviers ✓De goedkoopste (last minute) wintersport aanbiedingen voor jouw favoriete skigebied met wintersport webcam, sneeuwhoogte, weersverwachting en pistekaart.

Skivakantie aanbiedingen val d anniviers

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Aanbevolen reisaanbieders

Ski weer komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: regen en sneeuw
3°C 0mm
2m/s 63% 91%
20 april
2°C / -5°C
sneeuw
21 april
1°C / -7°C
lichte sneeuw
22 april
3°C / -4°C
sneeuw
23 april
6°C / -3°C
regen en sneeuw
24 april
7°C / 0°C
regen en sneeuw
25 april
2°C / -2°C
sneeuw
26 april
3°C / -4°C
lichte sneeuw
27 april
4°C / -4°C
lichte sneeuw
28 april
8°C / 1°C
lichte regen
29 april
7°C / 3°C
regen en sneeuw
30 april
7°C / 3°C
regen en sneeuw
1 mei
11°C / 0°C
lichte regen

Informatie skigebied en pistes

Rust en inspanning in Val d'Anniviers

De wintersport enthousiastelingen die naar Val d’Anniviers komen, komen hier voor de wintersport. Het gebied wordt gevormd door berghellingen rond meerdere karakteristieke rustige boeren bergdorpjes. Overdag kunt u genieten van ruim 200 kilometer skipiste en de off-piste mogelijkheden. ’s Avonds kunt heerlijk ontspannen, en genieten van de rust. Op veel après-ski gelegenheden hoeft u hier niet te rekenen. Men heeft zich hier voornamelijk gericht op de wintersporten. De faciliteiten zijn hier dan ook prima.

Sneeuwzekere pistes in Val d'Anniviers

De hoogte van het skigebied varieert van meer dan 1300 meter tot 3000 meter. Het skidorp Chandolin in het gebied is op ruim 1900 meter het hoogst gelegen skidorp in het gebied. De pistes in het gebied zijn dan ook sneeuwzeker te noemen. Het gebied hier is prachtig en biedt u uitzicht over heerlijke winterlandschappen. Free riders kunnen zich in het hele gebied uitstekend vermaken en ook voor langlaufers en winterwandelaars zijn hier hele mooie routes over besneeuwde paden.

Val d'Anniviers is kindvriendelijk

In dit prachtige skigebied zijn voornamelijk rode pistes te vinden. Wintersporters van een gemiddeld niveau zitten hier absoluut goed. Er zijn bijna 60 kilometer aan blauwe pistes. De beginnende skiër kan hier dan ook voldoende ervaring op doen. Voor de echte experts zijn er voldoende zwarte pistes. Voor de kinderen is er een meerdere dorpen een kinderopvang en crèche. Voor de kinderen die leren skiën zijn er voldoende faciliteiten om het skiën goed onder de knie te krijgen.