Wintersport met het vliegtuig 2021

Wintersport Vliegtuig

Een skivakantie met het vliegtuig is de snelste manier om op uw winter bestemming aan te komen. Met de auto bent u al gauw een groot deel van de dag onderweg. Vliegt u naar uw bestemming, dan kunt u ’s ochtends vertrekken en aan het eind van de middag al op de piste staan. Dit is ideaal voor een weekendje weg. Bovendien is vliegen naar uw wintersportbestemming nu voordeliger dan ooit. U bent snel en goedkoop op de mooiste skipistes van Europa met een wintersport vliegreis.

Wintersport vliegreis aanbiedingen

Levi Panorama & Chalets

Finland » Lapland » Sirkka
Beoordeling: 8.6 / 10
Meer over deze vakantie
Sauna
Zaterdag 18 december 2021
8 Dagen
Vliegreis
Prijs p.p. €  858 ,-€ 943,- -9%

Levi Suites

Finland » Lapland » Levi
Beoordeling: 7.9 / 10
Meer over deze vakantie
Sauna
Zaterdag 15 januari 2022
8 Dagen
Vliegreis
Prijs p.p. €  696 ,-€ 1160,- -40%

Beste reisaanbieders wintersport met vliegtuig

Snel op de skipiste met een vliegreis

Houdt er rekening mee dat er een limiet zit aan het gewicht en afmetingen van uw bagage. Wanneer u uw eigen ski’s meeneemt, kan het zijn dat de vliegmaatschappij u hier een extra toeslag voor in rekening brengt. Houd ook rekening met kosten voor transport van de luchthaven naar uw accommodatie.

Wanneer u met het vliegtuig op wintersportvakantie gaat, dan wilt u natuurlijk geen hoge kosten betalen voor een parkeerplaats bij de luchthaven. U kunt er voor kiezen vlakbij de luchthaven te parkeren voor een paar Euro per dag. Goedkoop parkeren Schiphol is makkelijker dan u denkt.