Reisverzekering met wintersport dekking

Wintersport verzekering

Dek uzelf in voor schade, diefstal en ongevallen. Een wintersport-verzekering heeft u hier snel en voordelig geregeld. Ook voor een weekend wintersport.

Je hoopt natuurlijk het nooit nodig te zijn, maar het is altijd verstandig er één af te sluiten. Een wintersport reisverzekering of doorlopende reisverzekering. Een vervelende gebeurtenis heeft altijd een negatieve invloed op uw vakantieplezier. Of het nu om een gestolen skihelm gaat of een ziekenhuisopname in het buitenland is. Vaak wordt de schade niet geclaimd. Wanneer u altijd een schadeformulier invult, dan weet u snel of uw schade vergoed wordt.
Het is ook altijd verstandig om naast uw reisverzekering een annuleringsverzekering af te sluiten. Gaat u last minute op wintersport vakantie? Ook dan is een annuleringsverzekering verstandig. Wanneer u onverhoopt eerder naar huis terug moet keren, kunt u via de annuleringsverzekering de gemiste vakantiedagen alsnog vergoed krijgen.

Wintersport reisverzekeringen

Reisverzekering met Wintersportdekking

Voor een skivakantie is een reisverzekering met wintersportdekking mogelijk. Deze aanvulling op uw verzekering dekt kosten, wanneer u uw vakantie eerder moet beëindigen. De kosten die u kunt laten vergoeden zijn bijvoorbeeld, gemiste skilessen, skipassen waarvan u geen gebruik hebt kunnen maken of vervoer vanaf de skipiste naar het ziekenhuis. Ook kunt u bijzondere kosten als opsporing en redding of extra reis- en verblijf kosten voor u en uw familie vergoed krijgen.

Medische kosten

Heeft u medische kosten gemaakt in het buitenland? Deze kosten zijn door uw zorgverzekering gedekt tot het maximale tarief dat in Nederland geldt. In landen als Zwitserland en de Scandinavische landen is de zorg meestal duurder dan in Nederland. Uw zorgverzekering dekt dan niet alle kosten. De extra kosten kunt u dan meeverzekeren in uw reisverzekering. Houdt u hierbij er wel rekening mee, dat wanneer u géén wintersportdekking heeft in uw polis, uw geneeskundige kosten in uw reisverzekering ook niet worden gedekt bij een wintersport ongeval. U kunt voor een last minute wintersport vakantie dan het beste kiezen voor een reisverzekering met wintersportdekking en geneeskundige kosten dekking.