Goedkope wintersport Val d'Isere (last minute) 2023-2024

Ski 2946716 pixabay

Goedkope wintersport Val d'Isere inclusief skipas 2023-2024.❄️ De beste (last minute) skivakanties voor Val d'Isere tegen de laagste prijs. ✓Last minute wintersport val d isere ✓Vroegboekkorting skivakantie val d isere ✓De goedkoopste (last minute) wintersport aanbiedingen voor jouw favoriete skigebied met wintersport webcam, sneeuwhoogte, weersverwachting en pistekaart.

Skivakantie aanbiedingen val d isere

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Aanbevolen reisaanbieders

Ski weer komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: matige regen
13°C 13mm
2m/s 75% 57%
12 juni
12°C / 7°C
matige regen
13 juni
9°C / 7°C
matige regen
14 juni
13°C / 5°C
lichte regen
15 juni
13°C / 4°C
lichte regen
16 juni
12°C / 4°C
zeer lichte bewolking
17 juni
14°C / 4°C
onbewolkt
18 juni
13°C / 6°C
lichte regen
19 juni
15°C / 6°C
matige regen
20 juni
13°C / 7°C
matige regen
21 juni
16°C / 5°C
zeer lichte bewolking
22 juni
19°C / 8°C
onbewolkt
23 juni
22°C / 10°C
lichte regen

Informatie skigebied en pistes

Skipistes Val d'Isere
skipiste kaart
blauwe pistes 147 km
rode pistes 72 km
zwarte pistes 28 km
langlauf loipes (nb)
wandelroutes
rodelbaan
Skigebied Val d'Isere
routebeschrijving
hoogte 1.550 m
skiliften 87
nl skiles
langlaufen
après-ski
kids

Skipas prijs val d isere 2023

De genoemde prijzen zijn een indicatie voor de (vanaf) prijzen van een losse skipas voor het skigebied. Deze skipas is geldig voor alle skiliften en pistes in val d isere. Wanneer je een wintersportvakantie val d isere inclusief skipas boekt, hoef je op de wintersportbestemming geen skipas meer te kopen.

Après-ski in sneeuwzeker Val d'Isere

Het typische Franse bergdorpje Val d’Isere is al sinds 1932 een skidorp. Met het steeds populairder worden van de wintersportvakantie was in de jaren 90 een grondige renovatie nodig. Hierbij is het authentieke uiterlijk en de bijbehorende sfeer behouden gebleven. De après-ski is hier uitstekend, zeker voor Franse begrippen. Ondanks dat er een bruisend nachtleven heerst, is het een uitstekende vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen. Hier zijn een kinderopvang en een crèche. Bij In het skigebied is een kindercarrousel, kinderlift en lopende bandlift. De kleinere wintersporters kunnen hier uitstekend leren skiën. Dit maakt het één van de meest populaire skidorpen van Frankrijk.

Meer dan wintersport in Val d'Isere

Naast toegang tot de sneeuwzekere skipistes van skigebied Espace Killy, zijn hier veel meer activiteiten mogelijk. Er is uiteraard de gelegenheid de spieren soepel te houden met fitness, zwemmen en wellness. Maar ook ook de buiten activiteiten zoals rodelen, paragliden, schaatsen, wandelen of het maken van tochten met een sneeuwscooter of hondenslee zijn hier mogelijk. Na deze activiteiten of een lange dag op of naast de pistes, kan er in het gezellige dorp heerlijk gegeten en ontspannen worden, of men duikt heerlijk het nachtleven in.