Goedkope wintersport Espace Killy (last minute) 2023-2024

Frankrijk 1555859346 unsplash

Goedkope wintersport Espace Killy inclusief skipas 2023-2024.❄️ De beste (last minute) skivakanties voor Espace Killy tegen de laagste prijs. ✓Last minute wintersport espace killy ✓Vroegboekkorting skivakantie espace killy ✓De goedkoopste (last minute) wintersport aanbiedingen voor jouw favoriete skigebied met wintersport webcam, sneeuwhoogte, weersverwachting en pistekaart.

Skivakantie aanbiedingen espace killy

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Aanbevolen reisaanbieders

Ski weer komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: matige regen
14°C 12mm
1m/s 44% 16%
3 juni
12°C / 5°C
matige regen
4 juni
8°C / 6°C
matige regen
5 juni
10°C / 6°C
lichte regen
6 juni
12°C / 5°C
matige regen
7 juni
14°C / 6°C
lichte regen
8 juni
14°C / 6°C
matige regen
9 juni
9°C / 8°C
matige regen
10 juni
12°C / 7°C
lichte regen
11 juni
11°C / 6°C
matige regen
12 juni
13°C / 5°C
lichte regen
13 juni
11°C / 8°C
matige regen
14 juni
11°C / 5°C
lichte regen

Informatie skigebied en pistes

Skipistes Espace Killy
skipiste kaart
blauwe pistes 147 km
rode pistes 72 km
zwarte pistes 28 km
langlauf loipes (nb)
wandelroutes
rodelbaan
Skigebied Espace Killy
routebeschrijving
hoogte 1.550 m
skiliften 87
nl skiles
langlaufen
après-ski
kids

Skipas prijs espace killy 2023

De genoemde prijzen zijn een indicatie voor de (vanaf) prijzen van een losse skipas voor het skigebied. Deze skipas is geldig voor alle skiliften en pistes in espace killy. Wanneer je een wintersportvakantie espace killy inclusief skipas boekt, hoef je op de wintersportbestemming geen skipas meer te kopen.

Espace Killy of Val d'Isere en Tignes

Het skigebied Espace Killy wordt in de volksmond ook gewoon Val d’ Isère of Tignes genoemd, naar de twee grootste dorpen in het skigebied. Veel mensen zijn het er over eens, dit is één van de beste skigebieden in de wereld. Er zijn veel pistes van ieder niveau. Iedereen die zijn hart verloren heeft aan wintersport vindt hier een uitdaging.

Off-piste skiën door het hele skigebied

Letterlijk naast de vele kilometers ski pistes in het gebied, kunt u hier ook lange stukken off-piste skiën of snowboarden. De grote variatie aan berghellingen met verse sneeuw bieden een heerlijke uitdaging voor iedere skiër of snowboarder. Ook wanneer u liever op de piste blijft is er uitdaging genoeg. U kunt op de Valon de la Sache twee kilometer aan hoogte overbruggen. De lifttrajecten zijn goed op elkaar aangesloten, waardoor u snel op een piste naar keuze bent.

Free ride en free style

Vlak bij Tignes bevindt zich een enorme halfpipe en er zijn meerdere free ride pistes te vinden. In de funparken komen de snowboarders zeker niets te kort. Er zijn ook buckelpistes en springschansen te vinden. Je kan hier zeker je beste tricks laten zien. Espace Killy staat garant voor veel ski- en snowboard fun.