Goedkope wintersport Berchtesgadener Land (last minute) 2024

Berchtesgaden 3926896 pixabay

Last minute wintersport Berchtesgadener Land inclusief skipas 2024.❄️ De beste (last minute) skivakanties voor Berchtesgadener :and tegen de laagste prijs. ✓Last minute wintersport berchtesgadenerland ✓Vroegboekkorting skivakantie berchtesgadenerland ✓De goedkoopste (last minute) wintersport aanbiedingen voor jouw favoriete skigebied met wintersport webcam, sneeuwhoogte, weersverwachting en pistekaart.

Skivakantie aanbiedingen berchtesgadenerland

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Aanbevolen reisaanbieders

Ski weer komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: zeer lichte bewolking
7°C 0mm
3m/s 75% 17%
26 februari
8°C / 0°C
bewolkt
27 februari
10°C / 2°C
bewolkt
28 februari
8°C / 2°C
bewolkt
29 februari
10°C / 4°C
bewolkt
1 maart
9°C / 2°C
half bewolkt
2 maart
11°C / 6°C
lichte regen
3 maart
11°C / 4°C
bewolkt
4 maart
12°C / 3°C
onbewolkt
5 maart
12°C / 4°C
half bewolkt
6 maart
8°C / 5°C
lichte regen
7 maart
6°C / 4°C
regen en sneeuw
8 maart
7°C / 3°C
lichte regen

Informatie skigebied en pistes

Voordelig wintersporten in het Berchtesgadener Land

Het redelijk laag gelegen Berchtesgadener Land is een verzameling kleinere skigebieden. In totaal vindt u hier ongeveer 80 kilometer pistes van de blauwe en rode categorie, zwarte pistes zult u hier niet aantreffen. De pistes op de glooiende hellingen zijn redelijk rustig te noemen. De skipasprijzen zijn in zowel het hoog als laagseizoen redelijk voordelig. Beginnende wintersporters die voor een kleine prijs het skiën onder de knie willen krijgen zitten hier goed.

Groot wandel- en langlaufgebied rond Berchtesgaden

Het Berchtesgadener Land biedt de winterwandelaars en langlaufers voldoende routes door dit prachtige glooiende berggebied. Rond Berchtesgaden ligt ruim 80 kilometer loipes en daarnaast vindt u nog eens tientallen kilometers wandelroutes.

Nachtskiën op de Obersalzberg

In het Berchtesgadener Land ontbreekt het aan een funpark. Ook zijn de freeride mogelijkheden beperkt. Daarentegen is het wel mogelijk op de Obersalzberg tot laat in de avond te skiën of snowboarden op de verlichte pistes. Ook in Marktschellenberg vindt u een floodlightpiste.

Omringd door Oostenrijkse skigebieden

Het Berchtesgadener Land ligt net onder het Oostenrijkse Salzburg en Inzell, in een kleine duitse uitstulping in Oostenrijk. Net over de grens vindt u net ten zuiden de skigebieden Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn en Schladming-Dachstein.