Goedkope wintersport Berchtesgadener Land (last minute) 2023-2024

Berchtesgaden 3926896 pixabay

Goedkope wintersport Berchtesgadener Land inclusief skipas 2023-2024.❄️ De beste (last minute) skivakanties voor Berchtesgadener :and tegen de laagste prijs. ✓Last minute wintersport berchtesgadenerland ✓Vroegboekkorting skivakantie berchtesgadenerland ✓De goedkoopste (last minute) wintersport aanbiedingen voor jouw favoriete skigebied met wintersport webcam, sneeuwhoogte, weersverwachting en pistekaart.

Skivakantie aanbiedingen berchtesgadenerland

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Aanbevolen reisaanbieders

Ski weer komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
21°C 2mm
2m/s 70% 36%
3 juni
19°C / 10°C
lichte regen
4 juni
18°C / 12°C
matige regen
5 juni
16°C / 12°C
lichte regen
6 juni
15°C / 11°C
lichte regen
7 juni
17°C / 10°C
matige regen
8 juni
20°C / 10°C
lichte regen
9 juni
20°C / 10°C
lichte regen
10 juni
22°C / 10°C
lichte regen
11 juni
22°C / 12°C
lichte regen
12 juni
23°C / 13°C
lichte regen
13 juni
25°C / 13°C
lichte regen
14 juni
16°C / 14°C
zware regenval

Informatie skigebied en pistes

Voordelig wintersporten in het Berchtesgadener Land

Het redelijk laag gelegen Berchtesgadener Land is een verzameling kleinere skigebieden. In totaal vindt u hier ongeveer 80 kilometer pistes van de blauwe en rode categorie, zwarte pistes zult u hier niet aantreffen. De pistes op de glooiende hellingen zijn redelijk rustig te noemen. De skipasprijzen zijn in zowel het hoog als laagseizoen redelijk voordelig. Beginnende wintersporters die voor een kleine prijs het skiën onder de knie willen krijgen zitten hier goed.

Groot wandel- en langlaufgebied rond Berchtesgaden

Het Berchtesgadener Land biedt de winterwandelaars en langlaufers voldoende routes door dit prachtige glooiende berggebied. Rond Berchtesgaden ligt ruim 80 kilometer loipes en daarnaast vindt u nog eens tientallen kilometers wandelroutes.

Nachtskiën op de Obersalzberg

In het Berchtesgadener Land ontbreekt het aan een funpark. Ook zijn de freeride mogelijkheden beperkt. Daarentegen is het wel mogelijk op de Obersalzberg tot laat in de avond te skiën of snowboarden op de verlichte pistes. Ook in Marktschellenberg vindt u een floodlightpiste.

Omringd door Oostenrijkse skigebieden

Het Berchtesgadener Land ligt net onder het Oostenrijkse Salzburg en Inzell, in een kleine duitse uitstulping in Oostenrijk. Net over de grens vindt u net ten zuiden de skigebieden Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn en Schladming-Dachstein.