Korting wintersport Salzburgerland ⛷️ Residenz Bergland

Prijs (p/p)€504,-€630,- -20%
Vertrek opZaterdag 8 januari 2022
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie
Bestemming Oostenrijk »  Salzburgerland »  Hinterglemm
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsVrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij PrijsVrij

Goedkope wintersport Oostenrijk ❄️ 8 Dagen logies in Residenz Bergland, Hinterglemm ❄️ € 504,- p/p ❄️ Korting wintersport Salzburgerland met vertrek op zaterdag 8 januari 2022 ❄️ Veilig boeken bij PrijsVrij met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

9

Residenz Bergland

Bijzonderheden Residenz Bergland Uiterst fraai appartementencomplex, gelegen op ca. 500 meter van het centrum van Hinterglemm. Verzorginglogies Goed om te wetenalle kosten hebben betrekking op de accommodatie en zijn ter plaatse te betalen tenzij anders vermeld, 1 handdoekenwissel per week en bedlinnen zelf meenemen of huren theedoeken zelf meenemen wissel handdoeken 1 x p.w. Inbegrepenwater, elektriciteit en verwarming en handdoeken Niet Inbegrepenalle genoemde bedragen zijn in Euro's (€) Vanaf Utrechtca. 985 km Liggingcentrum op ca. 150 m en in levendige omgeving Aanbiedingenonderstaande aanbiedingen hebben alleen betrekking op de accommodatie. De aanbiedingen zijn niet combineerbaar en zijn reeds verwerkt in de prijs., Overig3, totaal aantal kamers/ appartementen: 14 en voltage: 220 volt U S P's Zeer populair bij Nederlanders, Gunstige ligging en Vlakbij de skiliften Deze informatie over Appartement Residenz Bergland wordt u aangeboden door onze partner Holland International. Vind de beste deal naar Appartement Residenz Bergland in Hinterglemm, Salzburgerland!

Korting wintersport Salzburgerland ⛷️ Residenz Bergland
Korting wintersport Salzburgerland ⛷️ Residenz Bergland
Korting wintersport Salzburgerland ⛷️ Residenz Bergland
Korting wintersport Salzburgerland ⛷️ Residenz Bergland

Faciliteiten accommodatie

  • Bar(s)
  • Parkeergelegenheid
  • Kleinschalig

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 8 januari 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder PrijsVrij, op datum van publicatie: 2021-04-02. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!