Goedkope wintersport SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental (last minute) 2023-2024

Wilderkaiser 1341596 pixabay

Goedkope wintersport SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental inclusief skipas 2023-2024.❄️ De beste (last minute) skivakanties voor SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental tegen de laagste prijs. ✓Last minute wintersport wilder kaiser ✓Vroegboekkorting skivakantie wilder kaiser ✓De goedkoopste (last minute) wintersport aanbiedingen voor jouw favoriete skigebied met wintersport webcam, sneeuwhoogte, weersverwachting en pistekaart.

Skivakantie aanbiedingen wilder kaiser

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Aanbevolen reisaanbieders

Ski weer komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: matige regen
19°C 11mm
2m/s 66% 14%
2 juni
19°C / 10°C
lichte regen
3 juni
17°C / 10°C
matige regen
4 juni
14°C / 11°C
matige regen
5 juni
19°C / 10°C
matige regen
6 juni
17°C / 12°C
matige regen
7 juni
17°C / 10°C
matige regen
8 juni
17°C / 8°C
lichte regen
9 juni
12°C / 10°C
matige regen
10 juni
10°C / 8°C
matige regen
11 juni
18°C / 8°C
lichte regen
12 juni
20°C / 8°C
lichte regen
13 juni
18°C / 10°C
matige regen

Informatie skigebied en pistes

Groot en gevarieerd skigebied

Met ruim 280 kilometer pistes verdeeld over 9 skidorpen is SkiWelt SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental één van de grootste skigebieden van Oostenrijk. In het skigebied vind je gevarieerde skipistes, met mooie afdalingen en weinig vlakke stukken. Je kunt hier ook mooie lange tochten maken langs de verschillende skidorpen. Hoewel de pistes goed gevarieerd zijn, zijn de off-piste mogelijkheden wel beperkt. Het relatief laag gelegen skigebied is ook een uitstekende bestemming voor langlaufers en winterwandelaars

Uitstekend skigebied voor beginnende wintersporters

Het overgrote deel van de pistes in het skigebied zijn blauw en rood. Met name de beginnende wintersporters en de licht gevorderde wintersporters zullen hier een uitdaging vinden. Experts daarentegen moeten naar de uitdagingen zoeken. Deze zijn er zeker wel, zoals op de berg Hohe Salve, midden in het skigebied. Mede door de goede bereikbaarheid en de grote variatie aan pistes is het skigebied populair. Hierdoor kan het druk zijn op de pistes.

Après-ski in SkiWelt SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental

Op de pistes zijn allerlei berghutten te vinden waar je uitstekend kunt eten. Wanneer je tijdens je wintersport vakantie goed wilt eten, dan zit je in de SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental goed. Ook de voor de après-ski zit je hier goed. Westendorf is de beste bestemming in SkiWelt SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental voor de après-ski. Naast de aprés-ski vind je in het skigebied nog meer mogelijkheden voor vermaak en ontspanning naast de pistes, van schaatsen en rodelen tot paragliding. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden voor ontspanning in de wellness.

Webcam skigebied wilder kaiser (skipistes)