Last minute skivakantie Ötztal ⛷️ Alois Arnold

Prijs (per persoon)€538,-€882,- -39%
Vertrek opZaterdag 10 december 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie2 Sterren appartement
Bestemming Oostenrijk »  Ötztal »  Sölden
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope skivakantie Oostenrijk ❄ 8 Dagen in Alois Arnold, Sölden ❄ Inclusief skipas ❄ € 538,-  (per persoon) ❄ Verblijf in 2 sterren appartement ❄ Last minute skivakantie Ötztal - Oostenrijk met vertrek op zaterdag 10 december 2022 ❄ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Alois Arnold

8-daagse Wintersport naar Alois Arnold in Ötztal. Aan de rand van Sölden. Rustig gelegen appartementen aan het begin van Sölden en nabij de doorgaande weg. Vanaf het appartement loop je gemakkelijk naar het gezellige, levendige centrum van Sölden. De appartementen zijn eenvoudig, maar prima om na een dag op de piste in thuis te komen.

Last minute skivakantie Ötztal ⛷️ Alois Arnold
Last minute skivakantie Ötztal ⛷️ Alois Arnold
Last minute skivakantie Ötztal ⛷️ Alois Arnold
Last minute skivakantie Ötztal ⛷️ Alois Arnold

Vakantie highlights

  • Aan de rand van Sölden

Faciliteiten accommodatie

  • Skistalling

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 10 december 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-11-09. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!