Goedkope wintersport Karwendel Mittenwald (last minute) 2024-2025

Karwendel 454049 pixabay

Goedkope wintersport Karwendel Mittenwald inclusief skipas 2024-2025.❄️ De beste (last minute) skivakanties voor Karwendel Mittenwald tegen de laagste prijs. ✓Last minute wintersport karwendel mittenwald ✓Vroegboekkorting skivakantie karwendel mittenwald ✓De goedkoopste (last minute) wintersport aanbiedingen voor jouw favoriete skigebied met wintersport webcam, sneeuwhoogte, weersverwachting en pistekaart.

Skivakantie aanbiedingen karwendel mittenwald

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Aanbevolen reisaanbieders

Ski weer komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: matige regen
17°C 8mm
2m/s 54% 57%
17 juli
13°C / 9°C
lichte regen
18 juli
22°C / 7°C
matige regen
19 juli
21°C / 9°C
matige regen
20 juli
22°C / 8°C
lichte regen
21 juli
17°C / 9°C
lichte regen
22 juli
18°C / 9°C
lichte regen
23 juli
19°C / 10°C
matige regen
24 juli
12°C / 8°C
matige regen
25 juli
10°C / 5°C
lichte regen
26 juli
12°C / 3°C
lichte regen
27 juli
18°C / 4°C
onbewolkt
28 juli
21°C / 9°C
half bewolkt

Informatie skigebied en pistes

Langste afdaling van Duitsland

Aan de grens met Oostenrijk ligt het kleine skigebied Mittenwald, tussen het Karwendel gebergte en het Wettersteingebergte. Ondanks de beperkte grootte van het skigebied, ligt hier toch een uitdagende afdaling. Met 7 kilometer, ongeprepareerde piste, is de Dammkar afdaling de langste afdaling van Duitsland en met delen van een helling van meer dan 40% is dit zeker een uitdaging voor de experts.

Langlaufen en wandelen rond Mittenwald

Door het dal van Mittenwald ligt ongeveer 30 kilometer langlauf loipe. In de verder omgeving, op en rond het Karwendel gebergte, en net over de grens met Oostenrijk zijn nog meer loipes te vinden, waarmee het totale aanbod over de 150 kilometer loipes komt. Ook zijn er talloze wandelroutes lang pittoreske dorpjes en door de bergen te vinden, met een prachtig uitzichten. Rond de Lautersee, de Ferchensee en op de Hohen Kranzberg liggen prachtige wandelroutes. Met een gondel komt men op de top van de Karwendel.

Pittoresk Mittenwald

In het skigebied liggen de dorpen Mittenwald, Krün en Wallgau, waarvan Mittenwald de grootste is. In de dorpen zijn verschillende prachtige bezienswaardigheden te vinden, waaronder prachtige kastelen en historische dorpskernen. De dorpen hebben een schilderachtige uitstraling en zijn erg geschikt voor wintersporters die rust en ontspanning zoeken. Er is wel diverse uitgaansgelegenheden in de dorpen te vinden, de après ski is echter erg rustig.