Goedkope wintersport Karwendel Mittenwald (last minute) 2023-2024

Karwendel 454049 pixabay

Goedkope wintersport Karwendel Mittenwald inclusief skipas 2023-2024.❄️ De beste (last minute) skivakanties voor Karwendel Mittenwald tegen de laagste prijs. ✓Last minute wintersport karwendel mittenwald ✓Vroegboekkorting skivakantie karwendel mittenwald ✓De goedkoopste (last minute) wintersport aanbiedingen voor jouw favoriete skigebied met wintersport webcam, sneeuwhoogte, weersverwachting en pistekaart.

Skivakantie aanbiedingen karwendel mittenwald

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Aanbevolen reisaanbieders

Ski weer komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
13°C 3mm
2m/s 75% 47%
12 juni
14°C / 3°C
lichte regen
13 juni
14°C / 2°C
onbewolkt
14 juni
12°C / 0°C
licht bewolkt
15 juni
13°C / 0°C
half bewolkt
16 juni
9°C / 1°C
lichte regen
17 juni
13°C / 1°C
zeer lichte bewolking
18 juni
17°C / 3°C
lichte regen
19 juni
18°C / 6°C
lichte regen
20 juni
13°C / 7°C
matige regen
21 juni
17°C / 6°C
matige regen
22 juni
19°C / 5°C
onbewolkt
23 juni
22°C / 7°C
zeer lichte bewolking

Informatie skigebied en pistes

Langste afdaling van Duitsland

Aan de grens met Oostenrijk ligt het kleine skigebied Mittenwald, tussen het Karwendel gebergte en het Wettersteingebergte. Ondanks de beperkte grootte van het skigebied, ligt hier toch een uitdagende afdaling. Met 7 kilometer, ongeprepareerde piste, is de Dammkar afdaling de langste afdaling van Duitsland en met delen van een helling van meer dan 40% is dit zeker een uitdaging voor de experts.

Langlaufen en wandelen rond Mittenwald

Door het dal van Mittenwald ligt ongeveer 30 kilometer langlauf loipe. In de verder omgeving, op en rond het Karwendel gebergte, en net over de grens met Oostenrijk zijn nog meer loipes te vinden, waarmee het totale aanbod over de 150 kilometer loipes komt. Ook zijn er talloze wandelroutes lang pittoreske dorpjes en door de bergen te vinden, met een prachtig uitzichten. Rond de Lautersee, de Ferchensee en op de Hohen Kranzberg liggen prachtige wandelroutes. Met een gondel komt men op de top van de Karwendel.

Pittoresk Mittenwald

In het skigebied liggen de dorpen Mittenwald, Krün en Wallgau, waarvan Mittenwald de grootste is. In de dorpen zijn verschillende prachtige bezienswaardigheden te vinden, waaronder prachtige kastelen en historische dorpskernen. De dorpen hebben een schilderachtige uitstraling en zijn erg geschikt voor wintersporters die rust en ontspanning zoeken. Er is wel diverse uitgaansgelegenheden in de dorpen te vinden, de après ski is echter erg rustig.