Goedkope wintersport Viehhofen (last minute) 2024

Viehhofen 3336371 pixabay

Last minute wintersport Viehhofen inclusief skipas 2024.❄️ De beste (last minute) skivakanties voor Viehhofen tegen de laagste prijs. ✓Last minute wintersport viehhofen ✓Vroegboekkorting skivakantie viehhofen ✓De goedkoopste (last minute) wintersport aanbiedingen voor jouw favoriete skigebied met wintersport webcam, sneeuwhoogte, weersverwachting en pistekaart.

Skivakantie aanbiedingen viehhofen

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Aanbevolen reisaanbieders

Ski weer komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: sneeuw
3°C 25mm
3m/s 94% 100%
24 februari
4°C / -5°C
sneeuw
25 februari
4°C / -4°C
licht bewolkt
26 februari
3°C / -1°C
sneeuw
27 februari
1°C / -4°C
lichte sneeuw
28 februari
1°C / -5°C
bewolkt
29 februari
2°C / -4°C
half bewolkt
1 maart
5°C / -4°C
onbewolkt
2 maart
1°C / -3°C
sneeuw
3 maart
3°C / -3°C
sneeuw
4 maart
2°C / -3°C
lichte sneeuw
5 maart
5°C / 0°C
regen en sneeuw
6 maart
9°C / 0°C
onbewolkt

Aan de rand van skigebied Saalbach-Hinterglemm-Leogang

Aan de rand van het skigebied Saalbach-Hinterglemm-Leogang, ligt het kleine dorpje Viehhofen. In het dorp zelf, bevindt zich geen lift het skigebied in. Met een gratis skibus kunt naar de skiliften in het naast gelegen Vorderglemm of het grotere Saalbach. Na het maken van een skitocht, skiet u aan het eind van de dag Viehofen weer in. Vanaf de top van de Grosse Asitz op ruim 1900 meter, ligt een mooie afdaling naar het op 856 meter hoogte gelegen Viehhofen.

Ideaal als u niet van après-ski drukte houdt

Viehhofen is een klein en rustig bergdorpje. In één van de zeven restaurantjes kunt u heerlijk eten. Wilt u daarna nog even gaan stappen? Voor het après-skiën moet u in Saalbach of Hinterglemm zijn. Verblijft u in één van de appartementen in Viehhofen en komt u alleen voor de wintersport naar Saalbach-Hinterglemm? Dan zit u hier goed. Het skigebied is dicht bij, het dorp beschikt over een rodelbaan en een buiten ijs- en curlingbaan. Alle overige zaken die u nodig bent, vindt u in één van de nabij gelegen dorpen.

Webcam skigebied viehhofen (skipistes)