Goedkope wintersport Val Di Sole (last minute) 2024

Italie 1520344099910 unsplash

Last minute wintersport Val Di Sole - Skirama Brenta inclusief skipas 2024.❄️ De beste (last minute) skivakanties voor Val Di Sole - Skirama Brenta tegen de laagste prijs. ✓Last minute wintersport skirama brenta ✓Vroegboekkorting skivakantie skirama brenta ✓De goedkoopste (last minute) wintersport aanbiedingen voor jouw favoriete skigebied met wintersport webcam, sneeuwhoogte, weersverwachting en pistekaart.

Skivakantie aanbiedingen skirama brenta

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Aanbevolen reisaanbieders

Ski weer komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte sneeuw
2°C 0mm
2m/s 28% 91%
20 april
1°C / -6°C
sneeuw
21 april
-1°C / -7°C
lichte sneeuw
22 april
0°C / -6°C
sneeuw
23 april
2°C / -5°C
lichte sneeuw
24 april
0°C / -2°C
sneeuw
25 april
0°C / -4°C
sneeuw
26 april
0°C / -6°C
sneeuw
27 april
0°C / -9°C
sneeuw
28 april
0°C / -2°C
sneeuw
29 april
1°C / -1°C
regen en sneeuw
30 april
2°C / -3°C
regen en sneeuw
1 mei
4°C / -4°C
lichte regen

Informatie skigebied en pistes

Groot skigebied in de Dolomieten

Wintersportgebied Val Di Sole - Skirama Brenta is voor namelijk bekend van het dorp Madonna di Campiglio, waar jaarlijks een ski World Cup wedstrijd plaatsvindt. Dit betekend echter niet dat er veel moeilijke pistes in Val Di Sole - Skirama Brenta aanwezig zijn. U vindt hier bijna 300 kilometer pistes, waarvan 60 zwart zijn. De pistes zijn hier breed en goed af te dalen, ook voor de minder ervaren wintersporter.

Freestyle en lange tochten in Skirama Brenta

De meeste van bijna 300 piste kilometers liggen rondom Madonna di Campiglio. Vanuit hier kunt u lange tochten maken naar de andere dorpen in het Skigebied. Pinzolo, even ten zuiden van Madonna di Campiglio en Marilleva en Folgarida ten noorden. Hierbij hoeft u zich niet per se aan de pistes te houden, er is voldoende gelegenheid om off-piste te skiën of snowboarden.

Andere wintersporten in Skirama Brenta

Naast het ‘gewone’ skiën en snowboarden, zijn er bescheiden mogelijkheden voor andere wintersporten. Er is een funpark aanwezig, met diverse obstakels. Voor Boardercross of Skicross is geen piste ingericht. Voor langlaufers en winterwandelaars zijn er diverse routes in het gebied te vinden.