Top skivakantie La Norma ⛷️ Résidence Les Portes de la Vanoise

Prijs (per persoon)€315,-
Vertrek opZondag 9 januari 2022
Verblijf7 Dagen lg
Accommodatie7.6 Sterren appartement
Bestemming Frankrijk »  La Norma »  La Norma
VervoerEigen vervoer
TouroperatorSunweb
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Sunweb

Goedkope skivakantie Frankrijk ❄ 7 Dagen lg in Résidence Les Portes de la Vanoise, La Norma ❄ Inclusief skipas ❄ € 315,- per persoon ❄ Verblijf in 7.6 sterren appartement ❄ Eenvoudige appartementen ❄ Top skivakantie La Norma - Frankrijk met vertrek op zondag 9 januari 2022 ❄ Veilig boeken bij Sunweb met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Résidence Les Portes de la Vanoise

Résidence Les Portes de la Vanoise is lekker centraal gelegen, op slechts 100 meter van de piste in La Norma. Zo is het 's morgens enkel een kwestie van een korte wandeling voordat je de ski's onder kunt binden. De appartementen zijn basic en allemaal net even anders ingericht. Overdag kun je je uitleven in het mooie skigebied en 's avonds is het leuk om de dag af te sluiten in een van de restaurants in het centrum.

Top skivakantie La Norma ⛷️ Résidence Les Portes de la Vanoise
Top skivakantie La Norma ⛷️ Résidence Les Portes de la Vanoise
Top skivakantie La Norma ⛷️ Résidence Les Portes de la Vanoise
Top skivakantie La Norma ⛷️ Résidence Les Portes de la Vanoise

Vakantie highlights

 • Geschikt voor 2 tot 6 personen
 • Geschikt voor 1 tot 4 personen
 • Geschikt voor 2 tot 4 personen
 • Geschikt voor 2 personen
 • Geschikt voor 2 tot 6 personen

Faciliteiten accommodatie

 • Eindschoonmaak: (ter plekke te betalen)
 • Handdoekenpakket: circa 5,00 € per stuk (op te geven bij reservering, ter plekke te betalen)
 • Borg: circa 300,00 € per eenheid per verblijf (ter plekke te betalen)
 • Receptie (geopend: zaterdag van 08:00 tot 19:00 uur, geopend: zondag van 10:00 tot 12:00 uur, geopend: maandag t/m vrijdag van 16:00 tot 18:00 uur)
 • Elektriciteit: bij de reissom inbegrepen
 • Lakenpakket: bij de reissom inbegrepen

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 9 januari 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Sunweb, op datum van publicatie: 2021-07-19. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!