Goedkope wintersport Nendaz (last minute) 2024

Nendaz 3165891 pixabay

Last minute wintersport Nendaz inclusief skipas 2024.❄️ De beste (last minute) skivakanties voor Nendaz tegen de laagste prijs. ✓Last minute wintersport nendaz ✓Vroegboekkorting skivakantie nendaz ✓De goedkoopste (last minute) wintersport aanbiedingen voor jouw favoriete skigebied met wintersport webcam, sneeuwhoogte, weersverwachting en pistekaart.

Skivakantie aanbiedingen nendaz

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Aanbevolen reisaanbieders

Ski weer komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: sneeuw
3°C 0mm
4m/s 61% 60%
26 februari
3°C / -1°C
sneeuw
27 februari
5°C / -1°C
regen en sneeuw
28 februari
6°C / 0°C
half bewolkt
29 februari
6°C / 0°C
zeer lichte bewolking
1 maart
5°C / 0°C
lichte sneeuw
2 maart
7°C / 0°C
lichte regen
3 maart
7°C / 0°C
half bewolkt
4 maart
8°C / 0°C
regen en sneeuw
5 maart
6°C / 1°C
regen en sneeuw
6 maart
4°C / 2°C
regen en sneeuw
7 maart
7°C / 0°C
lichte sneeuw
8 maart
7°C / 0°C
onbewolkt

Kindvriendelijke wintersportvakantie in Nendaz

Wintersportbestemming Nendaz is een stuk rustiger dan het skidorp Verbier, in hetzelfde skigebied. Nendaz heeft een gezellig en authentiek dorpscentrum, maar doordat het dorp minder druk is dan Verbier, is het bijzonder geschikt voor families met kinderen. Alle faciliteiten voor een mooie wintersport vakantie voor jonge gezinnen zijn hier aanwezig. Nendaz is heeft hier zelfs een onderscheiding voor ontvangen. De skipiste in het skigebied bestaan voornamelijk uit blauwe en rode pistes. Ook beginners, langlaufers en wandelaars zitten goed in Nendaz.

Activiteiten naast het skiën

Op de pistes is voor de wintersporter van ieder niveau wel een uitdaging te vinden. Er zijn ook mooie tochten te maken in Les Quatre Vallees. In Nendaz zijn naast de wintersport ook nog diverse andere activiteiten mogelijk. Zo zijn er voldoende sport en wellness faciliteiten. Rodelen, een tochtje met een hondenslee of een heerlijke wandeling maken door de prachtige omgeving behoren hier ook tot de mogelijkheden, net als het paragliden, voor hen die het graag hoger op zoeken. Er zijn ook diverse mogelijkheden voor de après-ski. Het nachtleven hier is gezellig, maar bescheiden. Feestgangers gaan naar Verbier.