Vroegboekkorting wintersport Dolomieten ⛷️ 8 Dagen logies Romantik Hotel Santer

Prijs (per persoon)€1141,-€1482,- -23%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opZaterdag 7 december 2024
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Italië »  Dolomieten »  Dobbiaco
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Relaxte wintersport Italië. 8 Dagen logies in Romantik Hotel Santer, Dobbiaco. Geen € 1482,- maar slechts € 1141,-  (per persoon). Vroegboekkorting wintersport Dolomieten - Italië met vertrek op zaterdag 7 december 2024 ❄ Kindvriendelijk ❄ Verblijf in 4 sterren hotel ❄ Nu veilig boeken bij TUI!

7.3

Skiën 4* Dolomieten € 1141,- ➤ 8 dagen logies

8-daagse Autovakantie naar Romantik Hotel Santer in Dolomieten. Welkom bij de familie Santer. 'Genieten met hoofdletters', zo omschreef een van onze gasten zijn vakantie in Hotel Santer en wij begrijpen helemaal wat hij daarmee bedoelde. Hotel Santer is een stijlvol hotel waar je gastvrij ontvangen wordt door de familie Santer. En niet door een familielid, nee, de hele familie draait mee. De zoon des huizes is sinds enige jaren de kok en de dochter runt het wellness gedeelte. Het is dan ook oprecht genieten. Genieten van de uitgebreide wellness en dan 's avonds verrast worden in het restaurant.

Skiën 4* Dolomieten € 1141,- ➤ 8 dagen logies
Skiën 4* Dolomieten € 1141,- ➤ 8 dagen logies
Skiën 4* Dolomieten € 1141,- ➤ 8 dagen logies
Skiën 4* Dolomieten € 1141,- ➤ 8 dagen logies

skivakantie Italië | last minute vakantie Italië | vakantie Italië

Vakantie highlights

  • Welkom bij de familie Santer

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 7 december 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2024-06-03. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!