Last minute wintersport Karwendel Mittenwald 2021

Karwendel 454049 Pixabay
Naam: VVV Karwendel Mittenwald
Adres: Dammkarstraße 3
Plaats: Mittenwald
Telefoonnummer: +49 882 33 3981
Website: www.alpenwelt-karwendel.de

Op zoek naar een goedkope super last minute wintersport Karwendel Mittenwald inclusief skipas 2021? Vind hier de beste skivakanties voor Karwendel Mittenwald tegen de laagste prijs. De goedkoopste wintersport aanbiedingen voor jouw favoriete skigebied met wintersport webcam, sneeuwhoogte, weersverwachting en pistekaart.

 

Goedkope skivakanties karwendel mittenwald

 

Ski weer karwendel mittenwald komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: regen en sneeuw
2°C 3mm
2m/s 83% 81%
23 april
5°C / -5°C
lichte sneeuw
24 april
9°C / -5°C
onbewolkt
25 april
9°C / -4°C
onbewolkt
26 april
11°C / -3°C
bewolkt
27 april
7°C / -0°C
matige regen
28 april
8°C / -1°C
lichte regen
29 april
12°C / -1°C
licht bewolkt
30 april
12°C / 1°C
lichte regen
1 mei
11°C / 1°C
lichte regen
2 mei
0°C / -1°C
matige regen
3 mei
-1°C / -3°C
regen en sneeuw
4 mei
5°C / -5°C
lichte sneeuw
 

Alles over skigebied karwendel mittenwald

Langste afdaling van Duitsland

Aan de grens met Oostenrijk ligt het kleine skigebied Mittenwald, tussen het Karwendel gebergte en het Wettersteingebergte. Ondanks de beperkte grootte van het skigebied, ligt hier toch een uitdagende afdaling. Met 7 kilometer, ongeprepareerde piste, is de Dammkar afdaling de langste afdaling van Duitsland en met delen van een helling van meer dan 40% is dit zeker een uitdaging voor de experts.

Langlaufen en wandelen rond Mittenwald

Door het dal van Mittenwald ligt ongeveer 30 kilometer langlauf loipe. In de verder omgeving, op en rond het Karwendel gebergte, en net over de grens met Oostenrijk zijn nog meer loipes te vinden, waarmee het totale aanbod over de 150 kilometer loipes komt. Ook zijn er talloze wandelroutes lang pittoreske dorpjes en door de bergen te vinden, met een prachtig uitzichten. Rond de Lautersee, de Ferchensee en op de Hohen Kranzberg liggen prachtige wandelroutes. Met een gondel komt men op de top van de Karwendel.

Pittoresk Mittenwald

In het skigebied liggen de dorpen Mittenwald, Krün en Wallgau, waarvan Mittenwald de grootste is. In de dorpen zijn verschillende prachtige bezienswaardigheden te vinden, waaronder prachtige kastelen en historische dorpskernen. De dorpen hebben een schilderachtige uitstraling en zijn erg geschikt voor wintersporters die rust en ontspanning zoeken. Er is wel diverse uitgaansgelegenheden in de dorpen te vinden, de après ski is echter erg rustig.

Beoordeling Karwendel Mittenwald

(0 beoordelingen)