Goedkope wintersport La Norma (last minute) 2024

Skien 1075456 pixabay

Last minute wintersport La Norma inclusief skipas 2024.❄️ De beste (last minute) skivakanties voor La Norma tegen de laagste prijs. ✓Last minute wintersport la norma ✓Vroegboekkorting skivakantie la norma ✓De goedkoopste (last minute) wintersport aanbiedingen voor jouw favoriete skigebied met wintersport webcam, sneeuwhoogte, weersverwachting en pistekaart.

Skivakantie aanbiedingen la norma

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Aanbevolen reisaanbieders

Ski weer komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
12°C 1mm
6m/s 79% 96%
20 april
9°C / 4°C
bewolkt
21 april
11°C / 4°C
lichte regen
22 april
9°C / 2°C
lichte regen
23 april
8°C / 3°C
lichte regen
24 april
8°C / 4°C
lichte regen
25 april
9°C / 3°C
lichte regen
26 april
11°C / 3°C
lichte regen
27 april
12°C / 5°C
lichte regen
28 april
15°C / 6°C
lichte regen
29 april
10°C / 9°C
lichte regen
30 april
17°C / 6°C
zeer lichte bewolking
1 mei
18°C / 9°C
bewolkt

Informatie skigebied en pistes

Kindvriendelijke wintersport in La Norma

La Norma is een klein wintersport dorpje vlak bij het bekende Valfréjus. Het autovrije dorpje staat bekend als bijzonder kindvriendelijk. Het dorp richt zich voornamelijk op families, dit betekent ook meteen dat je hier niet op zoek hoeft te gaan naar de après-ski. Uiteraard zijn er wel gezellige restaurants aanwezig in La Norma, waar je fijn kunt dineren en een gezellige avond kunt hebben. Er is een kinderclub aanwezig in het dorp, vanwaar uit vele activiteiten worden georganiseerd.

Activiteiten na het skiën in La Norma

De omgeving rondom La Norma is prachtig. Je kunt op de beboste berghellingen niet alleen goed skiën, maar ook wandelen, rodelen of tochten met een hondenslee maken. Zelfs paragliden is hier mogelijk. Wil je liever ontspannen in de wellness na het skiën, dan ben je afhankelijk van de voorzieningen in de omringende dorpen, zoals Valfréjus, tenzij uiteraard er in je accommodatie een sauna of andere wellness voorzieningen aanwezig zijn.