Goedkope wintersport La Thuile ⛷️ TH La Thuile Planibel Hotel & Residence

Prijs (per persoon)€449,-€898,- -50%
Vertrek opZaterdag 19 maart 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren appartement
Bestemming Italië »  La Thuile »  La Thuile
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope wintersport Italië ❄ 8 Dagen in TH La Thuile Planibel Hotel & Residence, La Thuile ❄ € 449,- per persoon ❄ Verblijf in 4 sterren appartement ❄ Goedkope wintersport La Thuile - Italië met vertrek op zaterdag 19 maart 2022 ❄ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

6.6

TH La Thuile Planibel Hotel & Residence

8-daagse Wintersport naar TH La Thuile Planibel Hotel & Residence in La Thuile. Direct aan de piste. Het grootste pluspunt van Planibel is de ideale ligging: direct bij de skilift en de skipiste. Er liggen 160 kilometers skipiste aan je voeten in zowel Italië als Frankrijk. Hier heb je de keuze, verblijf je in een appartement of in één van de ruime kamers. Wat Planibel verder een goede keuze maakt voor jouw wintersportvakantie, zijn de vele faciliteiten zoals een miniclub, binnenbad en wellness.

Goedkope wintersport La Thuile ⛷️ TH La Thuile Planibel Hotel & Residence
Goedkope wintersport La Thuile ⛷️ TH La Thuile Planibel Hotel & Residence
Goedkope wintersport La Thuile ⛷️ TH La Thuile Planibel Hotel & Residence
Goedkope wintersport La Thuile ⛷️ TH La Thuile Planibel Hotel & Residence

Vakantie highlights

  • Direct aan de piste

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Fitness
  • Skistalling

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 19 maart 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-01-23. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!