Inpak Deal wintersport Dolomieten ⛷️ Sella Ronda 8 Dagen €623,-

Prijs (per persoon)€623,-€1021,- -39%
Vertrek opZaterdag 18 maart 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Italië »  Dolomieten »  Campitello di Fassa
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Vroege vogels deal wintersport Italië ❄ 8 Dagen in Sella Ronda, Campitello di Fassa € 623,-  (per persoon) ❄ Verblijf in 3 sterren hotel ❄ Inpak Deal wintersport Dolomieten - Italië met vertrek op zaterdag 18 maart 2023 ❄ Veilig boeken bij TUI met repatriëring bij calamiteiten.

7

Sella Ronda

8-daagse Wintersport naar Sella Ronda in Dolomieten. Topligging, skilift om de hoek. Hotel Sella Ronda ligt in Campitello di Fassa en dankt zijn naam aan de bekendste skiroute van Italië, namelijk de 'Sella Ronda'. Deze befaamde route gaat rondom het indrukwekkende Sella-massief en is een van de populairste routes van Europa. Hotel Sella Ronda ligt op ruim 1.300 meter hoogte in een beboste vallei van de Dolomieten genaamd Val di Fassa. In dit paradijs voor wintersporters vindt elke wintersporter afdalingen van zijn niveau. Hotel Sella Ronda beschikt over eenvoudige maar comfortabele kamers en een restaurant. Het hotel heeft een goede ligging op slechts enkele stappen van de skilift, vanwaar het mogelijk is om de Sella Ronda vanaf vier verschillende kanten te bereiken. Na een dag op de lange latten schuif je aan voor een heerlijke Italiaanse maaltijd. Dit is wintersport zoals het hoort!

Inpak Deal wintersport Dolomieten ⛷️ Sella Ronda 8 Dagen  €623,-
Inpak Deal wintersport Dolomieten ⛷️ Sella Ronda 8 Dagen  €623,-
Inpak Deal wintersport Dolomieten ⛷️ Sella Ronda 8 Dagen  €623,-
Inpak Deal wintersport Dolomieten ⛷️ Sella Ronda 8 Dagen  €623,-

Vakantie highlights

  • Topligging, skilift om de hoek

Faciliteiten accommodatie

  • Bar
  • Skistalling

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 18 maart 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-01-13. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!