Last minute wintersport Dolomieten ⛷️ Meublè Sci Sporthotel & Residence

Prijs (per persoon)€338,-€417,- -19%
Vertrek opZaterdag 2 april 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren aparthotel
Bestemming Italië »  Dolomieten »  Bormio
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope wintersport Italië ❄ 8 Dagen in Meublè Sci Sporthotel & Residence, Bormio ❄ € 338,- per persoon ❄ Verblijf in 3 sterren aparthotel ❄ Last minute wintersport Dolomieten - Italië met vertrek op zaterdag 2 april 2022 ❄ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Meublè Sci Sporthotel & Residence

8-daagse Autovakantie naar Meublè Sci Sporthotel & Residence in Dolomieten. Je kunt lopend naar de restaurants en winkeltjes. Je voelt je direct welkom in deze gezellig accommodatie. De ligging is echt ideaal, het ligt namelijk dicht bij de piste en op 30 meter vind je de skibus. In Bormio zelf vindt je een 5 km lange skipiste! Heb je even geen zin om te skiën? Ga dan een dagje naar het belastingvrij Livigno. In de avond kun je lopend een leuk restaurantje opzoeken om te dineren

Last minute wintersport Dolomieten ⛷️ Meublè Sci Sporthotel & Residence
Last minute wintersport Dolomieten ⛷️ Meublè Sci Sporthotel & Residence
Last minute wintersport Dolomieten ⛷️ Meublè Sci Sporthotel & Residence
Last minute wintersport Dolomieten ⛷️ Meublè Sci Sporthotel & Residence

Vakantie highlights

  • Je kunt lopend naar de restaurants en winkeltjes

Faciliteiten accommodatie

  • Skistalling

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 2 april 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-03-14. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!