Top wintersport Dolomieten ⛷️ Eurochalet

Prijs (per persoon)€792,-€852,- -7%
Vertrek opZaterdag 25 maart 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren appartement
Bestemming Italië »  Dolomieten »  Campitello di Fassa
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope wintersport Italië ❄ 8 Dagen in Eurochalet, Campitello di Fassa ❄ € 792,-  (per persoon) ❄ Verblijf in 3 sterren appartement ❄ Top wintersport Dolomieten - Italië met vertrek op zaterdag 25 maart 2023 ❄ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

6

Eurochalet

8-daagse Wintersport naar Eurochalet in Dolomieten. Ruim en comfortabel. Je wilt een ruim en comfortabel appartement in een mooi skigebied? In de appartementen van Eurochalet zit je goed. Gasten die je voorgingen zijn allemaal zeer te spreken over de ruimte en het comfort van de appartementen die verspreid liggen over het dorpje Campitello di Fassa. De appartementen liggen allemaal op max. 200 meter van de skibus of max. 400 meter van de lift, bij aankomst hoor je in welk appartement je verblijft. En het uitzicht over het Val di Fassa is werkelijk fenomenaal. Snuif de schone lucht op en voel de zon op je gezicht. Wintersport in optima forma.

Top wintersport Dolomieten ⛷️ Eurochalet
Top wintersport Dolomieten ⛷️ Eurochalet
Top wintersport Dolomieten ⛷️ Eurochalet
Top wintersport Dolomieten ⛷️ Eurochalet

Vakantie highlights

  • Ruim en comfortabel

Faciliteiten accommodatie

  • Skistalling

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 25 maart 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-07-19. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!