Last minute skivakantie Dolomieten ⛷️ Almazzago

Prijs (per persoon)€538,-€708,- -24%
Vertrek opZaterdag 7 januari 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Italië »  Dolomieten »  Commezzadura
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope kerstvakantie Italië ❄ 8 Dagen in Almazzago, Commezzadura ❄ € 538,-  (per persoon) ❄ Verblijf in 3 sterren hotel ❄ Last minute skivakantie Dolomieten - Italië met vertrek op zaterdag 7 januari 2023 ❄ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.7

Almazzago

8-daagse Wintersport naar Almazzago in Dolomieten. Aankomst bij de familie Mattarei. Hotel Almazzago is rustiek ingericht met een lichthouten interieur. Het hotel heeft een nieuwe wellness met o.a. biosauna, (zout)stoombad en aromatische douches. Gasten die je voorgingen waarderen vooral de ligging en de service in het hotel.

Last minute skivakantie Dolomieten ⛷️ Almazzago
Last minute skivakantie Dolomieten ⛷️ Almazzago
Last minute skivakantie Dolomieten ⛷️ Almazzago
Last minute skivakantie Dolomieten ⛷️ Almazzago

Vakantie highlights

  • Aankomst bij de familie Mattarei

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Sauna
  • Stoombad
  • Skistalling

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 7 januari 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-12-08. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!