TOP DEAL wintersport Les Trois Vallées ⛷️ Résidence Olympic

Prijs (per persoon)€395,-
Vertrek opZaterdag 20 november 2021
Verblijf8 Dagen lg
Accommodatie7.3 Sterren appartement
Bestemming Frankrijk »  Les Trois Vallées »  Val Thorens
VervoerEigen vervoer
TouroperatorBizztravel
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Bizztravel

Goedkope wintersport Frankrijk ❄ 8 Dagen lg in Résidence Olympic, Val Thorens ❄ Inclusief skipas ❄ € 395,- per persoon ❄ Verblijf in 7.3 sterren appartement ❄ Comfortabele appartementen ❄ Voordelige keuze ❄ TOP DEAL wintersport Les Trois Vallées - Frankrijk met vertrek op zaterdag 20 november 2021 ❄ Veilig boeken bij Bizztravel met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Résidence Olympic

Bovenin Val Thorens ligt de gezellige Residence Olympic. De piste ligt voor de deur en ook in het centrum met haar vele restaurants is makkelijk aan te lopen. De appartementen zijn eenvoudig maar comfortabel ingericht. Er zijn appartementen van verschillende grootte, dus of je nu met z'n tweeën komt of met het hele gezin, hier kan iedereen terecht.

TOP DEAL wintersport Les Trois Vallées ⛷️ Résidence Olympic
TOP DEAL wintersport Les Trois Vallées ⛷️ Résidence Olympic
TOP DEAL wintersport Les Trois Vallées ⛷️ Résidence Olympic
TOP DEAL wintersport Les Trois Vallées ⛷️ Résidence Olympic

Vakantie highlights

 • Geschikt voor 2 personen
 • Geschikt voor 2 tot 4 personen
 • Geschikt voor 2 tot 4 personen
 • Geschikt voor 2 tot 3 personen
 • Geschikt voor 2 tot 6 personen
 • Geschikt voor 2 personen
 • Geschikt voor 2 tot 3 personen
 • Geschikt voor 2 tot 4 personen
 • Geschikt voor 2 tot 5 personen

Faciliteiten accommodatie

 • Lakenpakket: op aanvraag circa 12,00 € per eenheid per week (ter plekke te betalen)
 • Eindschoonmaak (excl.keuken): op aanvraag circa 70,00 € per eenheid per verblijf (ter plekke te betalen)
 • Huisdieren, excl. voer: op aanvraag circa 30,00 € per stuk per week (op te geven bij reservering, ter plekke te betalen)
 • Borg: circa 400,00 € per eenheid per verblijf per creditcard te betalen (ter plekke te betalen, verplicht)
 • Toeristenbelasting: voor deelnemers met leeftijd vanaf 12 jaar circa 1,50 € per persoon per dag contant te betalen (ter plekke te betalen, verplicht)
 • Geen Wi-Fi beschikbaar
 • Borg (per creditcard te betalen)
 • Toeristenbelasting (contant te betalen)

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 20 november 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Bizztravel, op datum van publicatie: 2021-07-11. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!