TIP wintersport Le Grand Domaine ⛷️ Rés. Maeva Home Athamante et Valériane

Prijs (p/p)€425,-
Vertrek opZaterdag 26 maart 2022
Verblijf8 Dagen logies
AccommodatieAppartement
Bestemming Frankrijk »  Le Grand Domaine »  Valmorel
VervoerEigen vervoer
TouroperatorBizztravel
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Bizztravel

Goedkope wintersport Frankrijk ❄ 8 Dagen logies in Rés. Maeva Home Athamante et Valériane, Valmorel ❄ Inclusief skipas ❄ € 425,- p/p ❄ Op loopafstand van de piste ❄ Ingericht in alpenstijl ❄ Traditioneel chalet ❄ TIP wintersport Le Grand Domaine - Frankrijk met vertrek op zaterdag 26 maart 2022 ❄ Veilig boeken bij Bizztravel met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

9

Rés. Maeva Home Athamante et Valériane

Résidence Maeva Home Athamante et Valériane is een traditioneel chalet dat zich op loopafstand van de piste bevindt. ' s Ochtends sta je dus zo op de ski's, klaar om toffe afdalingen te maken. De appartementen zijn knus en traditioneel ingericht. In het appartementencomplex heerst een gezellige en warme alpensfeer; je zult je hier direct thuis voelen. Na een mooie maar lichtelijk koude dag op de piste, fris je jezelf op in je appartement en wandel je vervolgens naar het sfeervolle centrum van Valmorel. Geniet na van een mooie dag met een Vin Chaud bij een authentiek barretje. Fijne wintersportvakantie!

TIP wintersport Le Grand Domaine ⛷️ Rés. Maeva Home Athamante et Valériane
TIP wintersport Le Grand Domaine ⛷️ Rés. Maeva Home Athamante et Valériane
TIP wintersport Le Grand Domaine ⛷️ Rés. Maeva Home Athamante et Valériane
TIP wintersport Le Grand Domaine ⛷️ Rés. Maeva Home Athamante et Valériane

In de omgeving

  • Afstand tot skipiste circa 150 meter

Faciliteiten accommodatie

  • Borg: (ter plekke te betalen, verplicht)
  • Toeristenbelasting: (ter plekke te betalen, verplicht)
  • Officiële classificatie: zonder classificatie

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 26 maart 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Bizztravel, op datum van publicatie: 2021-06-01. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!