Korting skivakantie Le Grand Domaine ⛷️ Appartementen Labellemontagne

Prijs (per persoon)€243,-
Vertrek opZondag 9 januari 2022
Verblijf7 Dagen lg
Accommodatie6.9 Sterren appartement
Bestemming Frankrijk »  Le Grand Domaine »  St. Francois Longchamp
VervoerEigen vervoer
TouroperatorSunweb
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Sunweb

Goedkope skivakantie Frankrijk ❄ 7 Dagen lg in Appartementen Labellemontagne, St. Francois Longchamp ❄ Inclusief skipas ❄ € 243,- per persoon ❄ Verblijf in 6.9 sterren appartement ❄ Magnetron en oven ❄ Diner en halfpension bij te boeken ❄ Korting skivakantie Le Grand Domaine - Frankrijk met vertrek op zondag 9 januari 2022 ❄ Veilig boeken bij Sunweb met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Appartementen Labellemontagne

Appartementen La Bellemontagne 1650 is de verzamelnaam voor een aantal appartementen in het dorp St. François Longchamp. De appartementen zijn van privé-eigenaren, waardoor de inrichting kan verschillen. Ter plaatse krijg je te horen waar je precies verblijft. Zowel het centrum als de piste liggen op niet meer dan 500 meter van jouw verblijf.

Korting skivakantie Le Grand Domaine ⛷️ Appartementen Labellemontagne
Korting skivakantie Le Grand Domaine ⛷️ Appartementen Labellemontagne
Korting skivakantie Le Grand Domaine ⛷️ Appartementen Labellemontagne
Korting skivakantie Le Grand Domaine ⛷️ Appartementen Labellemontagne

Vakantie highlights

 • Geschikt voor 2 tot 4 personen
 • Geschikt voor 2 tot 3 personen
 • Geschikt voor 3 tot 6 personen
 • Geschikt voor 2 tot 5 personen
 • Geschikt voor 3 tot 7 personen
 • Geschikt voor 4 tot 8 personen
 • Geschikt voor 2 personen

Faciliteiten accommodatie

 • Babypakket: circa 25,00 € per set per nacht (op te geven bij reservering, ter plekke te betalen)
 • Eindschoonmaak (excl.keuken): circa 60,00 € per verblijf (op te geven bij reservering, ter plekke te betalen)
 • Eindschoonmaak (excl.keuken):, circa 59,00 € per eenheid per verblijf (als een 2-kamerappartement categorie 1 (2p6) geboekt is) (op te geven bij reservering, ter plekke te betalen)
 • Eindschoonmaak (excl.keuken):, circa 59,00 € per eenheid per verblijf (als een 2-kamerappartement categorie ii (2p7) geboekt is) (op te geven bij reservering, ter plekke te betalen)
 • Eindschoonmaak (excl.keuken):, circa 66,00 € per eenheid per verblijf (als een 3-kamerappartement (3p8) geboekt is) (op te geven bij reservering, ter plekke te betalen)
 • Huisdieren, excl. voer: circa 60,00 € per week (op te geven bij reservering, ter plekke te betalen)
 • Lakenpakket: circa 12,00 € per set (op te geven bij reservering, ter plekke te betalen)
 • Handdoekenpakket: circa 8,00 € per set per verblijf (op te geven bij reservering, ter plekke te betalen)
 • Receptie
 • Borg (contant of per creditcard te betalen) (contant of per creditcard te betalen)
 • Bedlinnen exclusief
 • Handdoeken exclusief
 • Toeristenbelasting: voor deelnemers met leeftijd vanaf 18 jaar bij de reissom inbegrepen
 • Borg: circa 300,00 € per eenheid contant of per creditcard te betalen (ter plekke te betalen, verplicht)

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 9 januari 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Sunweb, op datum van publicatie: 2021-07-17. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!