Korting wintersport Franse Alpen ⛷️ Châtel Petit Châtel

Prijs (per persoon)€296,-€510,- -42%
Vertrek opZaterdag 1 april 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie2 Sterren appartement
Bestemming Frankrijk »  Franse Alpen »  Châtel
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope wintersport Frankrijk ❄ 8 Dagen in Châtel Petit Châtel, Châtel ❄ Inclusief skipas ❄ € 296,-  (per persoon) ❄ Verblijf in 2 sterren appartement ❄ Korting wintersport Franse Alpen - Frankrijk met vertrek op zaterdag 1 april 2023 ❄ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7.5

Châtel Petit Châtel

8-daagse Wintersport naar Châtel Petit Châtel in Franse Alpen. Verblijf in een authentiek dorp. Châtel biedt een groot aantal, relatief goedkope, kleine appartementenchalets in plaats van de gebruikelijke accommodaties met appartementen die aangeboden worden in de meeste Franse resorts. De appartementen Châtel-Petit Châtel liggen dan ook verspreid over de wijk Petit Châtel, zijn van diverse eigenaren en verschillen derhalve van inrichting. De afstand naar het centrum is 850 meter tot maximaal 2500 meter en de gratis skibus stopt op circa 150 meter. Met de stoeltjeslift Barbossine ben je zo in het skigebied. Châtel is een ideaal startpunt om een tocht door de Portes du Soleil te ondernemen. Je kunt zelf de keuze maken of je richting de Zwitserse of juist naar de Franse kant gaat.

Korting wintersport Franse Alpen ⛷️ Châtel Petit Châtel
Korting wintersport Franse Alpen ⛷️ Châtel Petit Châtel
Korting wintersport Franse Alpen ⛷️ Châtel Petit Châtel
Korting wintersport Franse Alpen ⛷️ Châtel Petit Châtel

Vakantie highlights

  • Verblijf in een authentiek dorp

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 1 april 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-08-21. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!