Waanzinnige wintersport Beieren ⛷️ Wieshof 2 Dagen €30,-

Prijs (per persoon)€30,-€58,- -48%
Vertrek opMaandag 6 maart 2023
Verblijf2 Dagen
Accommodatie3 Sterren appartement
Bestemming Duitsland »  Beieren »  Riedlhütte
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Last minute wintersport Duitsland ❄ 2 Dagen in Wieshof, Riedlhütte ❄ Kindvriendelijk € 30,-  (per persoon) ❄ Verblijf in 3 sterren appartement ❄ Waanzinnige wintersport Beieren - Duitsland met vertrek op maandag 6 maart 2023 ❄ Veilig boeken bij TUI met repatriëring bij calamiteiten.

9.2

Wieshof

2-daagse Autovakantie naar Wieshof in Beieren. Voor het hele gezin. Hotel en appartementen Wieshof hebben een onvergetelijk uitzicht op de bergen van het Beierse Woud. Het grenst aan het prachtige Bayerische Natuurpark. Bij Wieshof heb je ook de mogelijkheid om heerlijk van de wellness gebruik te maken voor een massage of de sauna. Ga langs bij het restaurant voor heerlijk lokaal eten 's ochtends en 's avonds.

Waanzinnige wintersport Beieren ⛷️ Wieshof 2 Dagen  €30,-
Waanzinnige wintersport Beieren ⛷️ Wieshof 2 Dagen  €30,-
Waanzinnige wintersport Beieren ⛷️ Wieshof 2 Dagen  €30,-
Waanzinnige wintersport Beieren ⛷️ Wieshof 2 Dagen  €30,-

Vakantie highlights

  • Voor het hele gezin

Faciliteiten accommodatie

  • Bar
  • Sauna
  • Stoombad
  • Skistalling
  • Huisdieren toegestaan

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 6 maart 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-02-26. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!