Last minute wintersport Beieren ⛷️ Sonnenhotel Bayerischer Hof

Prijs (per persoon)€189,-€233,- -19%
Vertrek opDinsdag 1 februari 2022
Verblijf4 Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Duitsland »  Beieren »  Waldmünchen
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope wintersport Duitsland ❄ 4 Dagen in Sonnenhotel Bayerischer Hof, Waldmünchen ❄ Kindvriendelijk ❄ € 189,- per persoon ❄ Verblijf in 3 sterren hotel ❄ Last minute wintersport Beieren - Duitsland met vertrek op dinsdag 1 februari 2022 ❄ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7.8

Sonnenhotel Bayerischer Hof

4-daagse Autovakantie naar Sonnenhotel Bayerischer Hof in Beieren. Korte verblijven mogelijk. Prachtig gelegen in het Beierse Woud, één van de mooiste gebieden van Duitsland. Op circa 8 kilometer afstand ligt skigebied Voithenberg Gibacht. De geprepareerde pistes zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Ook snowboarders en langlaufers kunnen hier terecht. Ter plaatse kun je je skiuitrusting huren, een skiles reserveren en gratis parkeren. Vergeet ook tijdens je bezoek niet een uitstapje te maken naar de plaats Pilzen of Praag. Voor de kinderen worden er in het hotel verschillende activiteiten georganiseerd, zoals knutselen, disco, schminken, spelletjes en diverse buitenactiviteiten.

Last minute wintersport Beieren ⛷️ Sonnenhotel Bayerischer Hof
Last minute wintersport Beieren ⛷️ Sonnenhotel Bayerischer Hof
Last minute wintersport Beieren ⛷️ Sonnenhotel Bayerischer Hof
Last minute wintersport Beieren ⛷️ Sonnenhotel Bayerischer Hof

Vakantie highlights

  • Korte verblijven mogelijk

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Speeltuin
  • Tuin
  • Sauna
  • Stoombad
  • Wasmachines (zelfservice)
  • Skistalling
  • Huisdieren toegestaan

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 1 februari 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-01-29. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!