Goedkope wintersport skigebied Špindlerův Mlýn (last minute) 2024-2025

Tsjechie 1835416 pixabay

Goedkope wintersport voor skigebied Špindlerův Mlýn inclusief skipas 2024-2025.❄️ De beste (last minute) skivakanties voor Špindlerův Mlýn tegen de laagste prijs. ✓Last minute wintersport spindleruv mlyn ✓Vroegboekkorting skivakantie spindleruv mlyn ✓De goedkoopste (last minute) wintersport aanbiedingen voor jouw favoriete skigebied met wintersport webcam, sneeuwhoogte, weersverwachting en pistekaart.

Skivakantie aanbiedingen spindleruv mlyn

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Aanbevolen reisaanbieders

Ski weer komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte regen
15°C 3mm
3m/s 67% 96%
31 mei
16°C / 8°C
matige regen
1 juni
11°C / 10°C
lichte regen
2 juni
12°C / 9°C
matige regen
3 juni
13°C / 10°C
matige regen
4 juni
11°C / 10°C
matige regen
5 juni
15°C / 7°C
half bewolkt
6 juni
16°C / 5°C
onbewolkt
7 juni
19°C / 6°C
lichte regen
8 juni
14°C / 6°C
lichte regen
9 juni
13°C / 4°C
bewolkt
10 juni
15°C / 3°C
onbewolkt
11 juni
17°C / 7°C
lichte regen

Informatie skigebied en pistes

Ideaal skigebied in oost Europa

In het Reuzengebergte, aan de grens met Polen, ligt het grootste skigebied van Tjechië, Špindlerův Mlýn. Hoewel het gebied voor de geoefende skiër geen echte uitdagingen biedt, kan men hier over het algemeen prima skiën. Wintersport in Tsjechië lijkt steeds meer op wat men gewend is van landen als Oostenrijk of Frankrijk.

Voordelig skiën met uw hele gezin

Het skigebied Špindlerův Mlýn is erg geschikt voor gezinnen met kinderen of beginners. Door het geringe hoogte verschil zijn de afdalingen niet al te moeilijk. De sneeuwzekerheid bij lichte sneeuwval is erg verbeterd, doordat er meer in sneeuwinstallaties is geïnvesteerd. Omdat het dorp Špindlerův Mlýn echt midden in het skigebied ligt, zijn de accommodaties dicht bij de pistes. De prijs – kwaliteit verhouding is uitstekend. Hierdoor kunt u voordelig met het hele gezin heerlijk skiën in het skigebied Špindlerův Mlýn.

Liever langlaufen dan skiën, dan zit u goed in skigebied Špindlerův Mlýn

U kunt uitstekend langlaufen rond Špindlerův Mlýn. In het Reuzengebergte in èn rond het skigebied ligt ongeveer 350 kilometer aan langlauf loipes. Hierdoor kunt u de prachtige omgeving lekker rustig verkennen.