Last minute wintersport Pas de la Casa 2021

Andorra 1940194 Pixabay
Naam: Oficina de Turisme del Pas de la Casa
Adres: -
Plaats: El Pas de la Casa
Telefoonnummer: +37 67 55 100
Website: -

Op zoek naar een goedkope super last minute wintersport Pas de la Casa inclusief skipas 2021? Vind hier de beste skivakanties voor Pas de la Casa tegen de laagste prijs. De goedkoopste wintersport aanbiedingen voor jouw favoriete skigebied met wintersport webcam, sneeuwhoogte, weersverwachting en pistekaart.

 

Goedkope skivakanties pas de la casa

 

Ski weer pas de la casa komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: onbewolkt
13°C 0mm
2m/s 27% 1%
20 april
7°C / 3°C
lichte sneeuw
21 april
8°C / 4°C
regen en sneeuw
22 april
10°C / 4°C
lichte regen
23 april
13°C / 3°C
lichte regen
24 april
12°C / 7°C
lichte regen
25 april
12°C / 6°C
matige regen
26 april
13°C / 5°C
matige regen
27 april
11°C / 6°C
lichte regen
28 april
16°C / 5°C
lichte regen
29 april
13°C / 7°C
matige regen
30 april
12°C / 5°C
lichte regen
1 mei
10°C / 3°C
regen en sneeuw
 

Alles over skigebied pas de la casa

Skiën op de Franse grens

Direct aan de rand van Grandvalira, op de grens met Frankrijk, ligt het skidorp Pas de la Casa. Het dorp zelf is niet een authentiek skidorp, maar is echt gebouwd voor de wintersport. Dit heeft als voordeel dat de skiliften vanaf zo ongeveer iedere accommodatie lopend te bereiken zijn en er voldoende restaurants en andere uitgaansgelegenheden zijn. De prijs-kwaliteit verhouding is hier gewoon goed. Het is een zeer degelijke wintersport bestemming, met een gevarieerd wintersport aanbod en een gezellige maar niet uitermate drukke après-ski.

Kindvriendelijk en toeristisch Pas de la Casa

Hoewel Pas de la Casa een kindvriendelijk skidorp is, is het toch minder geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Het dorp is gericht op massatoerisme waardoor het al snel erg druk is, voor een familievakantie. Er zijn voldoende voorzieningen in Pas de la Casa voor kinderen om te leren skiën, zo is er een groot kinderland en er is een mooie skiroute door de bossen, speciaal voor kinderen. Er is ook een lopendebandlift en een kindercrèche aanwezig. Voor een familievakantie zit je toch net iets beter in Soldeu.

Après-ski in Pas de la Casa

Net als in Soldeu, is de après-ski voor Andorrese begrippen hier best uitbundig. Er zijn hier gezellige restaurants, bars en discotheken, maar uitgaansleven hier is niet te vergelijken met de après-ski in Oostenrijk. Je kunt hier wel gewoon gezellig een biertje drinken. Je vindt de uitgaansgelegenheden hier bijna in iedere straat. De prijzen in het uitgaansleven en de prijzen voor de accommodaties zijn gericht op massatoerisme, dus kun je hier voordelig je wintersportvakantie doorbrengen.

Beoordeling Pas de la Casa

(0 beoordelingen)