Goedkope wintersport Pas de la Casa (last minute) 2023-2024

Andorra 1940194 pixabay

Goedkope wintersport Pas de la Casa inclusief skipas 2023-2024.❄️ De beste (last minute) skivakanties voor Pas de la Casa tegen de laagste prijs. ✓Last minute wintersport pas de la casa ✓Vroegboekkorting skivakantie pas de la casa ✓De goedkoopste (last minute) wintersport aanbiedingen voor jouw favoriete skigebied met wintersport webcam, sneeuwhoogte, weersverwachting en pistekaart.

Skivakantie aanbiedingen pas de la casa

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Aanbevolen reisaanbieders

Ski weer komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: matige regen
18°C 13mm
1m/s 77% 100%
12 juni
19°C / 11°C
matige regen
13 juni
16°C / 11°C
matige regen
14 juni
19°C / 11°C
lichte regen
15 juni
22°C / 9°C
onbewolkt
16 juni
23°C / 10°C
licht bewolkt
17 juni
25°C / 12°C
lichte regen
18 juni
22°C / 13°C
matige regen
19 juni
21°C / 12°C
lichte regen
20 juni
21°C / 13°C
lichte regen
21 juni
26°C / 13°C
onbewolkt
22 juni
29°C / 17°C
licht bewolkt
23 juni
30°C / 18°C
half bewolkt

Informatie skigebied en pistes

Skiën op de Franse grens

Direct aan de rand van Grandvalira, op de grens met Frankrijk, ligt het skidorp Pas de la Casa. Het dorp zelf is niet een authentiek skidorp, maar is echt gebouwd voor de wintersport. Dit heeft als voordeel dat de skiliften vanaf zo ongeveer iedere accommodatie lopend te bereiken zijn en er voldoende restaurants en andere uitgaansgelegenheden zijn. De prijs-kwaliteit verhouding is hier gewoon goed. Het is een zeer degelijke wintersport bestemming, met een gevarieerd wintersport aanbod en een gezellige maar niet uitermate drukke après-ski.

Kindvriendelijk en toeristisch Pas de la Casa

Hoewel Pas de la Casa een kindvriendelijk skidorp is, is het toch minder geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Het dorp is gericht op massatoerisme waardoor het al snel erg druk is, voor een familievakantie. Er zijn voldoende voorzieningen in Pas de la Casa voor kinderen om te leren skiën, zo is er een groot kinderland en er is een mooie skiroute door de bossen, speciaal voor kinderen. Er is ook een lopendebandlift en een kindercrèche aanwezig. Voor een familievakantie zit je toch net iets beter in Soldeu.

Après-ski in Pas de la Casa

Net als in Soldeu, is de après-ski voor Andorrese begrippen hier best uitbundig. Er zijn hier gezellige restaurants, bars en discotheken, maar uitgaansleven hier is niet te vergelijken met de après-ski in Oostenrijk. Je kunt hier wel gewoon gezellig een biertje drinken. Je vindt de uitgaansgelegenheden hier bijna in iedere straat. De prijzen in het uitgaansleven en de prijzen voor de accommodaties zijn gericht op massatoerisme, dus kun je hier voordelig je wintersportvakantie doorbrengen.