Wintersport aanbiedingen Travelski (last minute) 2024

Snowtime

Voor een compleet verzorgde wintersport vakantie bent u bij Travelski aan het juiste adres. Ook voor wintersport groepsreizen, wintersport inclusief skipas, wintersport busreis, skihuur en skiles. Skigebieden in Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Zwitserland. Snowtime Travel is nu Travelski!

Over reisbureau Travelski

Travelski biedt meer dan alleen een wintersport accommodatie

Bij Travelski gaat het niet alleen om de accommodaties. Ook alles om de wintersport heen telt mee. Daarom kunt u bij ons, naast de accommodatie, ook een Royal Class busreis + skipas, skiles, skihuur en catering boeken. Voor verschillende doelgroepen organiseert Travelski ook diverse evenementen. Hiermee voegt Travelski iets extra's toe aan de standaard wintersport vakantie. Voor Travelski is persoonlijke service ook belangrijk. Bijvoorbeeld de groepsreizen, die tot in de puntjes worden geregeld.

Wintersport Frankrijk altijd inclusief skipas

Alle Franse bestemmingen zijn altijd inclusief skipas. Dit scheelt enorm in de prijs op uw skipas. Als u een extra dag aan de skipas wilt toevoegen, kan dat natuurlijk ook!

Een weekend of midweek wintersport Oostenrijk

Is een week wintersport te lang? Of heeft u daar geen tijd voor, maar wilt u het mooie pak sneeuw en zonnestralen niet missen? Dan kunt u ook een aantal dagen op last minute wintersport. Bij Travelski hebt u al een 'short stay' van 3 nachten voor maar € 65!