Wintersport aanbiedingen Ski Esprit (last minute) 2024-2025

Snowtime

Voor een luxe wintersport vakantie ga je naar Ski Esprit (Snowtime). Luxe aan de piste gelegen appartementen in Frankrijk. Uiterst verzorgde hotels in Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Het aanbod ligt in hotels, chalets en appartementen van het hogere segment.

Over reisaanbieder Ski Esprit

Een wintersport vakantie in het hoge segment

Ski Esprit is een onderdeel van Snowtime Travel, waarbij de nadruk op accommodaties in het hogere segment ligt, de beste kwaliteit, flexibiliteit en een wintersport vakantie op maat. Met andere woorden, de ultieme wintersport all inclusive aanbieder. Ski Esprit heeft ruim 26 jaar ervaring in het organiseren van gespecialiseerde wintersport reizen.

Luxe, wintersport, après-ski en ontspanning

Het wintersport aanbod voor Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië is vooral online te reserveren. Het accent ligt op luxe appartementen, luxe chalets en luxe hotels. Bij Ski Esprit vindt u de beste skigebieden en de gezelligste wintersport locaties van Europa! Natuurlijk wordt ook de après-ski niet uit het oog verloren. In bijna alle accommodaties vindt u voortreffelijke faciliteiten voor ontspanning na het skiën of snowboarden. Denk bijvoorbeeld aan ontspannen in zwembad, sauna, jacuzzi en stoombaden. Uiteraard is er de mogelijkheid voor diverse typen massages in de wintersport wellness en spa.

Heeft u specifieke vakantie wensen? Ski Esprit stelt voor u een wintersport vakantie op maat samen. Naar aanleiding van uw persoonlijke wensen ontvangt u een vrijblijvend reisvoorstel met prijsopgave.