Wintersport aanbiedingen Prijsvrij (last minute) 2024

Prijsvrij

Last minute wintersportvakantie boeken? Vind de goedkoopste last minute all inclusive wintersportvakanties en wintersportvakantie met vroegboekkorting. Eén van Nederlands grootste vakantie-vergelijkers met vele goedkope wintersportvakanties naar de populaire bestemmingen.

Wintersport aanbiedingen prijsvrij

Prague Centre Plaza

Prague Centre Plaza

Tsjechië » Praag En Omstreken » Praag
7.4 / 10
Meer Info
Sauna
Dinsdag 2 juli 2024
3 Dagen
Logies ontbijt
Eigen vervoer (901 km)
• Prijs per persoon.
• Excl. € 0,- boekingskosten.
• Excl. eventuele lokale toeristenbelasting.
€  37 ,-€ 54,- -31%
Elke dag de nieuwste (last minute) vakantiedeals van de beste reisorganisaties verzameld. Bekijk de vakantie aanbiedingen van vandaag.
Praag En Omstreken, Tsjechië € 37,- p.p. 3 Dagen Logies ontbijt, Prague Centre Plaza

Over reisbureau Prij$vrij

Prijsvrij biedt wintersportvakanties naar Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Duitsland, Italië, Tsjechië, maar ook naar Andorra en Finland. Het skiseizoen loopt doorgaans van november t/m april. Alle accommodaties en voorzieningen zijn dan geopend, skikanonnen actief, pistes geprepareerd en is de kans op verse sneeuw het grootst. Of je nu gaat voor een lange skitocht door een uitgestrekt skigebied of voor een knallende après-ski, bij Prijsvrij boek altijd jouw reis voor de beste prijs.

Beste deal garantie bij Prijsvrij

Met de Beste Deal Garantie, weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Prijsvrij streeft ernaar de aller-goedkoopste reisaanbieder van Nederland te zijn. Met haar Beste Deal Garantie betaal je gegarandeerd de laagste prijs voor jouw reis. Vind je precies dezelfde reis bij een andere reisaanbieder goedkoper? Dan betaalt Prijsvrij jou het verschil terug (Lees de voorwaarden op de website van Prijsvrij). Met haar ervaren klantenservice staat Prijsvrij altijd klaar om je op weg te helpen en de beste vakantiedeal te vinden. Prijsvrij zorgt voor een goede afhandeling van jouw reis, voor, tijdens en na jouw vakantie.