Wintersport aanbiedingen HUSK (last minute) 2024-2025

Husk

HUSK organiseert de mooiste groepsreizen naar de beste wintersport skigebieden. HUSK is begonnen als een groep studenten welke samen op wintersport vakantie gingen. Inmiddels hebben zij met hun wintersport ervaring een exclusieve en betrouwbare merknaam neergezet. HUSK is sinds 2020 gestopt als wintersport aanbieder! De beste alternatieven vind je bij Summit Travel en Snowtrex. Voor ruime groeps chalets ga je naar Chalet.nl.

Wintersport aanbiedingen husk

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Wie is HUSK?

Er waren eens een aantal studenten die verliefd waren op de bergen en de sneeuw! Tijdens hun studententijd zijn ze voor vrienden en andere studiegenoten een wintersportreis gaan organiseren. Dit beviel zo goed dat er steeds meer mensen mee wilden gaan en ze verzonnen een naam voor hun toen nog kleine bedrijfje: Husk. De daarop volgende jaren zagen steeds meer studenten hoe gaaf het was om met een grote groep van studenten naar de Alpen te gaan. Als snel volgden er meer hogescholen en universiteiten, meerdere bestemmingen en meerdere data. De reisorganisatie Husk is nu toch echt volwassen aan het worden! Enkele jaren later werden er niet meer alleen groepsreizen georganiseerd maar konden ook kleine vriendengroepen, disputen, jaarclubs of stelletjes mee met Husk.

Inmiddels is Husk aangesloten bij de Sundio Group, een van origine Nederlandse touroperator met internationale ambities en met het doel één van de grootste touroperators in Europa te worden. Hierdoor kunnen we met Husk steeds betere accommodaties voor aantrekkelijkere prijzen aanbieden in nog mooiere en grotere gebieden!!