Wintersport aanbiedingen D-Reizen (last minute) 2024

D reizen

Bij vakantievergelijker D-Reizen (Prijsvrij) vind je het beste aanbod van alle bekende reisorganisaties. De goedkoopste reisaanbieder staat altijd bovenaan! Je vindt hier dan ook de goedkoopste wintersportvakanties naar de mooiste en meest populaire wintersportbestemmingen in Europa!

Wintersport aanbiedingen d reizen

Prague Centre Plaza

Prague Centre Plaza

Tsjechië » Praag En Omstreken » Praag
7.4 / 10
Meer Info
Sauna
Dinsdag 2 juli 2024
3 Dagen
Logies ontbijt
Eigen vervoer (901 km)
• Prijs per persoon.
• Excl. € 0,- boekingskosten.
• Excl. eventuele lokale toeristenbelasting.
€  37 ,-€ 54,- -31%
Elke dag de nieuwste (last minute) vakantiedeals van de beste reisorganisaties verzameld. Bekijk de vakantie aanbiedingen van vandaag.
Praag En Omstreken, Tsjechië € 37,- p.p. 3 Dagen Logies ontbijt, Prague Centre Plaza

Over reisbureau D-Reizen.nl

D-Reizen is een vertrouwde naam in de reiswereld. Voor vele soorten reizen kun je bij hen terecht, zo ook voor voordelige wintersportvakanties. Al vele jaren biedt D-reizen D-reizen vakanties van bijna alle Nederlandse reisorganisaties en opereert dus volledig onafhankelijk. Dit heeft veel voordelen, zoals een zeer ruim en scherp geprijsd aanbod dankzij het vergelijken van het aanbod van verschillende touroperators. D-Reizen is uiteraard aangesloten bij de erkende brancheorganisaties ANVR, SGR en IATA.

Ruim aanbod wintersportvakanties D-Reizen.nl

Zo als je van een reisorganisatie als D-Reizen mag verwachten, bieden ze een ruim aanbod van wintersportvakanties naar vele bestemmingen in Europa. Naast de bekende wintersportlanden Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Zwitserland en Duitsland, bieden ze ook mooie en voordelige wintersport reizen naar Tsjechië. Noorwegen en zelfs Finland. Ook biedt D-Reizen wintersport vakanties aan in de thema's Last Minute wintersport, wintersport inclusief skipas, mini-ski vakanties, wintersport met kinderen, Kerstvakantie, Voorjaarsvakantie en Grote Accommodaties. Zo heeft D-Reizen een wintersport vakantie voor iedereen!