Wintersport aanbiedingen Club Med (last minute) 2024

Tui

Club Med is een hoog gewaardeerde reisaanbieder. Zij is specialist in een all inclusive vakantie. Voor luxe chalets en luxe villa's in Frankrijk, Italië en Zwitserland. Club Med regelt een compleet verzorgde all inclusive last minute wintersport vakantie.

Over reisbureau Club Med

Voor een volledig verzorgde wintersportvakantie

Club Med regelt alles voor uw wintersportvakantie: Comfortabele accommodaties, lift-pas en snowboard- of skilessen. Daarnaast kunt u genieten van alle overige faciliteiten en activiteiten. Of u nu beginnende skiër bent of een gevorderde, de beste omstandigheden voor een all-inclusive wintersport vindt u bij Club Med! Zij verzorgt ook graag uw wintersport inclusief vlucht & transfer. U staat snel en uitgerust op uw favoriete piste.

Speciale service voor u en uw kinderen

Stap voor de deur van uw accommodatie op de ski's. De Clubdorpen bevinden zich in de mooiste skigebieden ter wereld. Er zijn unieke faciliteiten voor kinderen en jongeren. Van 's morgens tot 's avonds beleven ze onder toeziend oog van de G.O. een onvergetelijke last minute wintersport. Wilt u niet alleen een skivakantie? Club Med biedt vele mogelijkheden om de bergen in de zomer te ontdekken.