Goedkope wintersport Encamp (last minute) 2023-2024

Andorra 1940192 pixabay

Goedkope wintersport Encamp inclusief skipas 2023-2024.❄️ De beste (last minute) skivakanties voor Encamp tegen de laagste prijs. ✓Last minute wintersport encamp ✓Vroegboekkorting skivakantie encamp ✓De goedkoopste (last minute) wintersport aanbiedingen voor jouw favoriete skigebied met wintersport webcam, sneeuwhoogte, weersverwachting en pistekaart.

Skivakantie aanbiedingen encamp

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Aanbevolen reisaanbieders

Ski weer komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: matige regen
17°C 8mm
1m/s 61% 62%
3 juni
16°C / 8°C
zware regenval
4 juni
16°C / 8°C
matige regen
5 juni
18°C / 9°C
lichte regen
6 juni
18°C / 11°C
matige regen
7 juni
21°C / 11°C
lichte regen
8 juni
13°C / 12°C
lichte regen
9 juni
19°C / 10°C
lichte regen
10 juni
20°C / 12°C
matige regen
11 juni
20°C / 11°C
matige regen
12 juni
18°C / 11°C
matige regen
13 juni
20°C / 11°C
lichte regen
14 juni
16°C / 12°C
matige regen

Informatie skigebied en pistes

Het laagst gelegen dorp in Grandvalira

Op een hoogte van 1300 meter ligt het dorp Encamp. Dit is het laagst gelegen dorp in Grandvalira. Via een snelle Gondellift bereik je vanuit dit authentieke dorpje de skipistes van het skigebied. Je bent met de gondel toch algauw 20 minuten onderweg naar het skigebied. Je wordt wel voor het wachten beloond. De pistes het dichst bij het dorp hebben stijle hellingen en kunnen een leuke uitdaging vormen voor de meer gevorderde wintersporter. Vanuit het skigebied is er geen dalafdaling terug naar het dorp.

Historisch Encamp

Het dorpje zelf is een echt authentiek bergdorp en kent een lange historie. Zo staat hier nog historische gebouwen en monumenten uit de 13e eeuw. Het historische centrum is sfeervol en je kunt hier prima een terrasje pakken in de zon. De temperaturen zijn hier vaak aangenaam, wat ook betekend dat er geen dalafdaling is. Wil je een ander uitstapje maken, dan kun je met de skibus ook naar de naastgelegen hoofdstad Andorra la Vella

Après-ski in Encamp

Het authentieke historische Encamp is een sfeervol en gezellig dorpje. Er zijn tal van mogelijkheden om even lekker een hapje te eten en een drankje te eten. De après-ski leeft hier niet echt, hoewel er natuurlijk wel diverse uitgaansgelegenheden zijn om even een biertje of een ander drankje te drinken. Het dorp Soldeu heeft echter de meest levendige après ski in Grandvalira. Het dorp Encamp is ook het minst kindvriendelijke dorp. in Soldeu en Pas de la Casa vind je meer voorzieningen. Ben je zonder kinderen op vakantie en zoek je een rustige wintersport bestemming, dan zit je goed in Encamp.