Last minute skivakantie Reuzengebergte ⛷️ Hotel Janosik

Prijs (per persoon)€44,-€69,- -36%
Vertrek opWoensdag 22 december 2021
Verblijf7 Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Tsjechië »  Reuzengebergte »  Spindleruv Mlyn
Vervoer
ReisorganisatieTsjechoreizen
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij Tsjechoreizen

Goedkope kerstvakantie Tsjechië ❄ 7 Dagen in Hotel Janosik, Spindleruv Mlyn ❄ € 44,- per persoon ❄ Verblijf in 3 sterren hotel ❄ Last minute skivakantie Reuzengebergte - Tsjechië met vertrek op woensdag 22 december 2021 ❄ Veilig boeken bij Tsjechoreizen met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Hotel Janosik

Hotel Janosik ligt ideaal vlakbij het centrum van Spindleruv Mlyn, 200 meter van de Hromovka lift. Deze lift staat in verbinding met de pistes van areaal Svaty Petr. Het gezellige centrum van Spindleruv Mlyn bereikt u op 400 meter. Per gratis skibus vervoer kunt u tevens ski areaal Medvedin makkelijk bereiken. Bushalte op 75 m. De bekende sleebaan is bereikbaar op loopafstand.

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 22 december 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Tsjechoreizen, op datum van publicatie: 2021-12-15. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!