Skivakantie 4* Dalarna € 1197,- 【Stöten Ski Lodge Soltorget】

Prijs (per persoon)€1197,-€1345,- -11%
Boekingskosten€40,-
Vertrek opZaterdag 16 maart 2024
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie4 Sterren appartement
Bestemming Zweden »  Dalarna »  Stöten
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Binnenkort op wintersport Zweden. 8 Dagen logies in Stöten Ski Lodge Soltorget, Stöten € 1197,-  (per persoon). Prijs voordeel wintersport Dalarna - Zweden met vertrek op zaterdag 16 maart 2024 ❄ Inclusief vlucht en transfer ❄ Kindvriendelijk ❄ Verblijf in 4 sterren appartement ❄ Nu veilig boeken bij TUI!

7.5

Stöten Ski Lodge Soltorget

8-daagse Wintersport naar Stöten Ski Lodge Soltorget in Dalarna. Nieuwe appartementen. Je vakantie begint goed in de appartementen van Stöten Ski Lodge Soltorget. Naast dat de kamers modern en comfortabel zijn ingericht, is de omgeving van Stöten ook magisch. Een heus winterwonderland. Na een zelfgemaakt ontbijt is het tijd om te piste op te gaan. Heel fijn: naast de hoofdingang stap je zó in de snelle Vargy Express skilift. Hier ontmoeten de skischolen elkaar en begint voor de meesten de dag. Uiteraard mag een pauze bij de Vaffelstugan - de wafelhut - niet ontbreken. Vanaf hier neem je de langste piste van de regio: Mormor Styrtløb. In de avond heb je samen wel een lekker drankje verdiend.

Skivakantie 4* Dalarna € 1197,- 【Stöten Ski Lodge Soltorget】
Skivakantie 4* Dalarna € 1197,- 【Stöten Ski Lodge Soltorget】
Skivakantie 4* Dalarna € 1197,- 【Stöten Ski Lodge Soltorget】
Skivakantie 4* Dalarna € 1197,- 【Stöten Ski Lodge Soltorget】

Vakantie highlights

  • Nieuwe appartementen

Faciliteiten accommodatie

  • Bar

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 16 maart 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2024-02-04. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!