Hoge korting skivakantie Dalarna ⛷️ 8 Dagen logies Stöten Mitt

Prijs (per persoon)€791,-€953,- -17%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opZaterdag 4 januari 2025
Verblijf8 Dagen logies
AccommodatieAppartement
Bestemming Zweden »  Dalarna »  Stöten
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Speciale actieprijs skivakantie Zweden. 8 Dagen logies in Stöten Mitt, Stöten. Geen € 953,- maar slechts € 791,-  (per persoon). Hoge korting skivakantie Dalarna - Zweden met vertrek op zaterdag 4 januari 2025 ❄ Inclusief vlucht en transfer ❄ Kindvriendelijk ❄ Nu veilig boeken bij TUI!

8.9

Sneeuwzeker Zweden € 791,- ⁂ Stöten Mitt

8-daagse Wintersport naar Stöten Mitt in Dalarna. Direct aan de pistes. Je bent aangekomen in het Zweedse Stöten, bij de frisse appartementen van Stöten Mitt. Het is er klein, maar zeker fijn. Wie gaat waar slapen? Je kids spelen steen-papier-schaar om het bovenste bed van het stapelbed. Hier gaan heel wat gezellige avonden plaatsvinden. En loop je je appartement uit, dan ben je gewoon al bij de pistes. In de ochtend smul je van een zelfgemaakte omelet en verse jus. Een goed begin van je dag is het halve werk. Tijd voor actie … “Wie als laatste onderaan de piste is, moet koken!”, wordt er geroepen. Terug in je appartement droog je je snowboots gemakkelijk aan de laarzendroger. Na heerlijk gegeten te hebben, doe je samen nog een drankje in een café. Heerlijk dat de appartementen van Stöten Mitt in een levendige omgeving liggen.

Sneeuwzeker Zweden € 791,- ⁂ Stöten Mitt
Sneeuwzeker Zweden € 791,- ⁂ Stöten Mitt
Sneeuwzeker Zweden € 791,- ⁂ Stöten Mitt
Sneeuwzeker Zweden € 791,- ⁂ Stöten Mitt

Vakantie highlights

  • Direct aan de pistes

Faciliteiten accommodatie

  • Skistalling

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 4 januari 2025. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2024-04-17. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!