Sneeuwzeker Dalarna € 1143,- 【8 dagen logies】

Prijs (per persoon)€1143,-€1314,- -13%
Boekingskosten€40,-
Vertrek opZaterdag 16 maart 2024
Verblijf8 Dagen logies
AccommodatieAppartement
Bestemming Zweden »  Dalarna »  Stöten
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Fantastische skivakantie Zweden. 8 Dagen logies in Pistbyn, Stöten € 1143,-  (per persoon). Prijs voordeel skivakantie Dalarna - Zweden met vertrek op zaterdag 16 maart 2024 ❄ Inclusief vlucht en transfer ❄ Kindvriendelijk ❄ Nu veilig boeken bij TUI!

8.8

Pistbyn

8-daagse Wintersport naar Pistbyn in Dalarna. Zó bij de piste. Welkom in de ruime appartementen van Pistbyn in Stöten. Hier heb je alle ruimte om samen met je héle familie je vakantie door te brengen. In de ochtend maakt een van jullie alvast een vers ontbijt klaar. Mmm ... een goed begin van je dag. Is iedereen er klaar voor? Op naar de piste. En ... je hoeft er niet ver voor te lopen. 3, 2, 1: actie. De ene na de andere sjeest van de piste. Terug in je appartement van Pistbyn, kook je de lekkerste gerechten. Je bent in Zweden, dus ook een korv - de Zweedse hotdog - mag niet ontbreken. In de avond geniet je na in je eigen privésauna. Hoe heerlijk is dat?

Sneeuwzeker Dalarna € 1143,- 【8 dagen logies】
Sneeuwzeker Dalarna € 1143,- 【8 dagen logies】
Sneeuwzeker Dalarna € 1143,- 【8 dagen logies】
Sneeuwzeker Dalarna € 1143,- 【8 dagen logies】

Vakantie highlights

  • Zó bij de piste

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 16 maart 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2024-02-17. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!