Ongelooflijke korting skivakantie Dalarna ❄ 8 Dagen logies Pistbyn

Prijs (per persoon)€1094,-€1216,- -10%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opZaterdag 11 januari 2025
Verblijf8 Dagen logies
AccommodatieAppartement
Bestemming Zweden »  Dalarna »  Stöten
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Laagste prijs skivakantie Zweden. 8 Dagen logies in Pistbyn, Stöten. Geen € 1216,- maar slechts € 1094,-  (per persoon). Ongelooflijke korting skivakantie Dalarna - Zweden met vertrek op zaterdag 11 januari 2025 ❄ Inclusief vlucht en transfer ❄ Kindvriendelijk ❄ Nu veilig boeken bij TUI!

7.4

Appartement Stöten - Dalarna € 1094,- | samen met de kids

8-daagse Wintersport naar Pistbyn in Dalarna. Zó bij de piste. Welkom in de ruime appartementen van Pistbyn in Stöten. Hier heb je alle ruimte om samen met je héle familie je vakantie door te brengen. In de ochtend maakt een van jullie alvast een vers ontbijt klaar. Mmm ... een goed begin van je dag. Is iedereen er klaar voor? Op naar de piste. En ... je hoeft er niet ver voor te lopen. 3, 2, 1: actie. De ene na de andere sjeest van de piste. Terug in je appartement van Pistbyn, kook je de lekkerste gerechten. Je bent in Zweden, dus ook een korv - de Zweedse hotdog - mag niet ontbreken. In de avond geniet je na in je eigen privésauna. Hoe heerlijk is dat?

Appartement Stöten - Dalarna € 1094,- | samen met de kids
Appartement Stöten - Dalarna € 1094,- | samen met de kids
Appartement Stöten - Dalarna € 1094,- | samen met de kids
Appartement Stöten - Dalarna € 1094,- | samen met de kids

Vakantie highlights

  • Zó bij de piste

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 11 januari 2025. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2024-05-31. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!