Last minute wintersport Schladming Dachstein 2021

Dachstein 4187091 Pixabay
Naam: VVV Schladming-Dachstein
Adres: Ramsauerstraße 756
Plaats: Schladming
Telefoonnummer: +43 368 72 3310
Website: www.schladming-dachstein.at

Op zoek naar een goedkope super last minute wintersport Schladming Dachstein inclusief skipas 2021? Vind hier de beste skivakanties voor Schladming Dachstein tegen de laagste prijs. De goedkoopste wintersport aanbiedingen voor jouw favoriete skigebied met wintersport webcam, sneeuwhoogte, weersverwachting en pistekaart.

 

Goedkope skivakanties schladming dachstein

 

Ski weer schladming dachstein komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: lichte sneeuw
6°C 3mm
3m/s 79% 100%
20 april
6°C / 0°C
sneeuw
21 april
10°C / -1°C
lichte regen
22 april
9°C / 2°C
regen en sneeuw
23 april
9°C / 1°C
lichte sneeuw
24 april
8°C / -0°C
sneeuw
25 april
9°C / 0°C
sneeuw
26 april
10°C / 3°C
regen en sneeuw
27 april
8°C / 6°C
lichte regen
28 april
12°C / 7°C
lichte regen
29 april
17°C / 4°C
licht bewolkt
30 april
20°C / 9°C
bewolkt
1 mei
15°C / 7°C
matige regen
 

All-round skigebied in de SKi Amadé

Het skigebied Schladming Dachstein, staat bekend als all-round skigebied. Ieder soort wintersporter vindt hier zijn uitdaging wel. Families met kinderen, snowboarders en freestylers of langlaufers, voor iedereen zijn hier prachtige faciliteiten. De echte experts en freeriders hebben hier misschien te weinig mogelijkheden. Het skigebied van Schladming Dachstein maakt echter onderdeel uit van de Ski Amadé. De experts en freeriders zullen verder in de Ski Amadé meer prachtige afdalingen vinden.

Familievriendelijk Schladming Dachstein

Door de samenvoeging van 4 kleinere skigebieden, is het skigebied van Schladming Dachstein ontstaan. Het grootste en meest toeristische deel van de pistes ligt nabij het skidorp Schladming, in het deel Schladminger 4 berge Skischaukel. In delen van het skigebied, zoals Fageralm en Galsterbergalm, waar ongeveer 30 kilometer pistes ligt, is het relatief rustig met toeristen. Hierdoor is dit deel uitermate geschikt voor beginners en gezinnen met jonge kinderen.

Wandelen en Langlaufen door Schladming Dachstein

Door het skigebied van Schladming Dachstein liggen ongeveer 350 kilometer loipes. De langlaufers zitten hier absoluut goed. Delen van de loipes zijn zelfs verlicht, waardoor er in de avond ook nog mooie tochten te maken zijn. Tevens liggen er meer dan 200 kilometer wandelroutes door het gebied en langs pittoreske dorpjes. Ook de winterwandelaars komen hier aan hun trekken.

Beoordeling Schladming Dachstein

(0 beoordelingen)

Webcam skigebied schladming dachstein (skipistes)